Sari la conținut

Edy Edi

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Edy Edi

  1. Salut,

    Verifica intai sa ai aprinderea buna(bujie , fisa , bobina), curata sau inlocuieste filtrul de aer, si verifica si rampa de injectie.Eu aveam un oring ciupit la unul din injectoare.Cel mai bine scoti injectoarele afara si le verifici imprastierea.Daca picura, sunt infundate, sau nu imparastie uniform si corect ori le cureti, ori cauti 2 injectoare sh de citroen xara 1.4i...injectoarele sunt marca sagem....succes...

    Salut, am schibat bujia, aprinderea e buna, o sa verifica rampa si imprastierea. Iti multumesc pentru informatie. Te tin la curent!

  2. Salut Edy, bine ai venit!

     

    In primul rand in la baterie masori tensiunea, curentul se masoara mai greu!

     

    Tacanitul pe care-l auzi este de la un releu care cupleaza electromotorul, asta e bine pentru ca inseamna ca functioneaza.

     

    Acum, ai doua variante, ori bateria este dusa (cati ani are, ce tip este, mai are lichid in ea?) ori electromotorul este blocat. Mai este si o a treia varinta (care s-a mai vazut pe forum) cand ambielajul era blocat din lipsa de ungere si s-a remediat simplu schimband motorul!!!

     

    Cel mai simplu verifici variantele luand curent de la o alta baterie (procedura este aceeasi ca la masini), nu ai ce sa strici si oricum un CDI este ieftin!

     

    Daca-i dai curent si invarte, ai bateria dusa, daca tot nu invarte, primul pas este sa dai electromotorul afara si sa-i schimbi carbunii.

     

    Spor!

    Bateria este una Yuasa este de 1 an pe ea....am pus-o pe redresor si o sa vad maine rezultatul....Multumesc pentru sfat, o sa ma uit si la electromotor daca nu da niciun semn

  3. Salut! Am o problema cu pornirea la un Pegaso 2002 injectie, incerc sa o pornesc si se aude un tacanit de la releul de start de sub rezervor (specific ca am in curent in baterie 12.9 V) problema a aparut dintr-o data, ii dadeam la automat ca nu pornea si la un moment dat nu mai invartea electromotorul si a inceput sa se auda zgomotul acesta. Care este problema? Multumesc!

  4. Salut! Am si eu un Pegaso 2002 si am o problema cu ea :( Merg cu ea de ex. azi si maine dimineata cand vreau sa o pornesc porneste foarte greu (dau la automat ceva timp) mai specific ca atunci cand da sa o ia da ca niste rateuri se aud niste bubuituri in motor ceva de genul. Si alta chestie ar mai fi ca relantiul sta pe la 1500 de ture si acul ''tremura'' nu sta fix :( Ce probleme ar avea?

×
×
  • Creează nouă...