Sari la conținut

Edy Edi

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Edy Edi

  1. are ulei ok...specific, ca filturul de aer mi-l umple cu benzina...
  2. COmpresie pare sa aiba; Nu are variator, e pe fulie...; Benzina vine, filtrul e curatat....toba am scoso si trage o idee mai bine dar nu multe....creste greu si cu roata in aer turatia, nu se accelereaza la maxim dar merge...; Fum scoate chiar mult...
  3. Salutare! Am si eu o problema cu un Piaggio SI , pe cric se tureaza ok daca pun roata in pamant nu pleaca de pe loc, ce ar putea avea?
  4. Salutare! Am si eu un Piaggio SI, pe cric se tureaza ok daca pun roata in pamant nu vrea sa plece de pe loc ce sa aiba?
  5. Salutare, ma puteti ajuta si pe mine cu un regulator de presiune ca acesta? Va multumesc!
  6. Salutare, ma puteti ajuta si pe mine cu un regulator de presiune ca acesta? Va multumesc!
  7. Salut, ma puteti si pe mine cu niste site-uri de unde pot lua aceasta piesa? Multumesc!
  8. Salut, am schibat bujia, aprinderea e buna, o sa verifica rampa si imprastierea. Iti multumesc pentru informatie. Te tin la curent!
  9. Salutare, am si eu o problema la un Pegaso injectie...Relantiul imi sta pe la 1500 rpm dar nu sta acul fix, are o trepidatie sa ii spun asa si motorul nu are un sunet uniform se aude gen turatie scazuta, tuzatie crescuta, precizez ca am si un consun de 6.5-7/ 100 care ar putea fi problema?
  10. Ma puteti ajuta si pe mine cu o aparatoare pentru roata de fata (Pegaso 2002) daca ar fii si rosie si mai bine?
  11. Unde pot gasii un releu de pornire pentru Pegaso? Nou m-ar interesa...am cautat pe niste site-uri dar nimic...Ma puteti ajuta?
  12. Bateria este una Yuasa este de 1 an pe ea....am pus-o pe redresor si o sa vad maine rezultatul....Multumesc pentru sfat, o sa ma uit si la electromotor daca nu da niciun semn
  13. Salut! Am o problema cu pornirea la un Pegaso 2002 injectie, incerc sa o pornesc si se aude un tacanit de la releul de start de sub rezervor (specific ca am in curent in baterie 12.9 V) problema a aparut dintr-o data, ii dadeam la automat ca nu pornea si la un moment dat nu mai invartea electromotorul si a inceput sa se auda zgomotul acesta. Care este problema? Multumesc!
  14. La injectie stie cineva cam ce consumuri sunt, ca tot a venit discutia de consum?
  15. Salut! Am si eu un Pegaso 2002 si am o problema cu ea Merg cu ea de ex. azi si maine dimineata cand vreau sa o pornesc porneste foarte greu (dau la automat ceva timp) mai specific ca atunci cand da sa o ia da ca niste rateuri se aud niste bubuituri in motor ceva de genul. Si alta chestie ar mai fi ca relantiul sta pe la 1500 de ture si acul ''tremura'' nu sta fix Ce probleme ar avea?
  16. Salut! As avea si eu nevoie de niste becuri pentru bord (ca acelea de pom de craciun) la un Aprilia Pegaso 650ie an 2002 sau macar seria aceea de pe ele sa pot cauta in alta parte. Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...