Sari la conținut

Dionisie

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dionisie

  1. Momentan merg asa cu ea penrtu ca 3 saptmani am fost plecat in deplasare cu munca, si daca ma apuc de surubarit m-a apuca iarna. Multumesc pentru manuale, eu gasisem ceva in germana pentru 750 C2, o sa ma uit maine peste el. Asfalt uscat!
  2. Scuze, am citit eronat. Este ceva de la motul, am mers cam 1200 km cu el. O sa ii schimb filtrul si uleiul.
  3. Scrie in denumirea topicului, este o Honda Shadow VT 750 ACE din 1998. Cred ca nici la urmatorul upgrade nu o vand, tin prea mult la ea. » Post actualizat in 28 Aug 2015 04:57 Astazi dau bujia jos sa vad in ce stadiu este.
  4. Buna seara! Scuze de raspunsul intarziat, dar acum am ajuns acasa de la munca. Mai devreme a venit un mecanic pe la mine, el spune ca ar fi stricate semeringurile de la supape (cum a spus Falkemberg si Silver Arrow) din cauza ca posibil sa fi pus mecanicul care a schimbat uleiul mai mult decat trebuia. Ce se vede ud la chiulasa in poze este ulei nu apa. Bujia o sa o verific maine pentru ca motoreta este la locul de munca al meu. Compresia in carte este de 9, eu am la pisonul din fata 8.3 si asta din spate cu problema 8.2, reiese ca cilindrii merg bine. Nivelul la antigel il verific tot maine. Pentru verificat supape trebuie sa dau motorul jos, asta inseamna inca 2 saptamani cel putin fara motoreta Intrebarea mea este daca pot merge inca 2 luni de zile si cand se inchide sezonul o sa ma apuc de surubareala. Multumesc pentru promptitudine!
  5. Nivelul la ulei este normal, fumul iese la relanti cu turatii foarte mici, O sa verific nivelul la apa din radiator. » Post actualizat in 27 Aug 2015 17:20 Inca nu am verificat supapele ca trebuie sa dau jos motorul, dar a fost un mecanic pe la mine si a spus ca este de la semeringurile de la supape. Multumesc!
  6. Buna ziua! Am o motoreta Shadow VT 750 ACE `98 cu urmatoarea "problema", ieri am dat toba de esapament jos si am observat ca la iesirea la una din chiulasa este ulei. Atasez niste poze sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Am facut poze la ambele iesiri de la chiulasa, aia din fata este uscata, cea din spate este plina de ulei, se observa din poze. Am pozat si toba la intraea in chiulasa cu problema. Inainte daca ma jucam la relanti si dadeam turatie mica imi scotea mult fum alb, am fost la un mecanic si a reglat relantiul normal si nu mai scotea fum, concluzia a fost ca scotea fum ca nu reusea sa arda tot amestecul la relanti mic. Multumesc! Astazi mi-a spus cineva ca din cauza ca am pornit motoreta la rece si am tinut-o pornita 1 minut ca sa o bag in garaj, a ramas amestec de ulei+apa de la condens. Astazi am tinut-o pornita cam 10 minute, dupa care 15 minute am plimbat-o ca sa o incing, precizez ca am mers fara tobe si din nou mi-a aruncat foarte mult ulei, se vede in poza cum este numai stropi in zona chiulasei. Atasez poze ca sa vede-ti rezultatul. Tabla de la chiulasa cu problema am montat-o eu sa nu ard cablurile de langa ea.
  7. Buna dimineata! Stiu ca este off-topic, dar imi spune cineva cum sa atasez niste poze in topic? Multumesc. » Post actualizat in 27 Aug 2015 06:47 Buna dimineata! Am o motoreta Shadow VT 750 ACE `98 cu urmatoarea "problema", ieri am dat toba de esapament jos si am observat ca la iesirea la una din chiulasa este ulei. Atasez niste poze sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Am facut poze la ambele iesiri de la chiulasa, aia din fata este uscata, cea din spate este plina de ulei, se observa din poze. Am pozat si toba la intraea in chiulasa cu problema. Inainte daca ma jucam la relanti si dadeam turatie mica imi scotea mult fum alb, am fost la un mecanic si a reglat relantiul normal si nu mai scotea fum, concluzia a fost ca scotea fum ca nu reusea sa arda tot amestecul la relanti mic. Multumesc! » Post actualizat in 27 Aug 2015 10:56 Mi-a spus cineva ca din cauza ca am pornit motoreta la rece si am tinut-o pornita 1 minut ca sa o bag in garaj, a ramas amestec de ulei+apa de la condens. Astazi am tinut-o pornita cam 10 minute, dupa care 15 minute am plimbat-o ca sa o incing, precizez ca am mers fara tobe. Atasez poze ca sa vede-ti rezultatul. Tabla de la chiulasa cu problema am montat-o eu sa nu ard cablurile de langa ea.
  8. Salutare, caut un far si tobe aftermarket pentru HS VT 750 ACE din 1998,de preferat piesele sa fie la mana a doua. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...