Sari la conținut

Lucian Lazar

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Transalp XL600V

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia rx 70

Vizitatori Recenți Profil

474 citiri profil

Lucian Lazar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Atunci vin cu un fir de copac de aici si-l plantez si revin in 5-10 ani, asa se rezolva » Post actualizat in 29 Jul 2015 10:40 am citit de spray-uri si cica nu prea au efect astea cu piper. Sunt unele speciale pt ursi/animale mari pe la 350 lei. Oricat de mult as tine la viata mea, tot e scump )
  2. Ma voi duce cat mai sus, atunci! Prefer sa fie mai frig(ca am sac de dormit si haine groase, oricum). Mersi! Bun de stiut. Chiar daca ma voi duce mai sus, tot voi face cum ai zis tu cu mancarea. vreau sa ma asigur ca traiesc, ca sa pot veni si la anu', ca am vazut in filmulete/poze ca e genial acolo Nici nu m-am gandit la asta! Eu vin cu berea si ei vin cu micii (ciorditi) ) Mersi. Voi vrea sa fac si trasee pe jos, dar nu prea as lasa motorul departe de mine, chiar daca am lacate la toate 3 case-urile. Mi-ar placea mult sa ma bag si pe offroad cu el (daca sunt drumuri practicabile) - probabil am sa fac asta doar la venire/plecare, cand am toate bagajele la mine. Cat de safe e sa las motorul pe-acolo si sa ma urc pe munte, pe jos?
  3. Salutare. Planuiesc o excursie(2persoane) Bucuresti-TF-Sibiu-TA-Ranca-Bucuresti, de 5-6 zile. As vrea sa stau 2 zile cu cortul undeva in TF, iar la intoarcere, poate si pe TA. Daca nu stai cu cortul, se duce jumatate din farmec, nu-i asa? Am tot citit pe o gramada de forumuri, dar si aici ca e problema mare cu ursii. Un prieten mi-a recomandat zona lacul Balea pentru campat. cine a mai fost acolo? A intampinat probleme? Iar pe TA stie careva ce zone sunt bune pt campat?
  4. Am avut o aprilia rx 50cu motor de 70 (2T), da' era semi-puturoasa si se dezintegra usor ) am citit niste definitii recent si am aflat ca ce faceam eu se numeste motocross+soft enduro. hard enduro nu am de gand sa fac vreodata. » Post actualizat in 08 Jun 2015 09:31 + trail
  5. e destul de trist ca o intrebare banala si fireasca in esenta ei poate sa fie primita cu atat sarcasm si batjocura... mai ales pe un forum ce trebuie sa fie constructiv, informativ etc. pe mine nu ma afecteaza, dar altii, pusi in locul meu, chiar ar putea crede ca toata lumea de aici e asa si n-ar mai intra niciodata. trist. Am permis si tot ce trebuie, fizic si psihic, va asigur. Toate cunostintele din lume - astea nu le am, si asta nu ma face mai c4etin. Nu, nu este logic ca nu ai voie cu motociclete neinmatriculabile pe drum public. Cunostintele nu deriva din logica, de obicei, ci se dobandesc odata cu timpul. Poate exista o lege care spune ca ai sau ca nu ai voie - pe care eu n-o stiam si poate ca de aia am scris topicul asta. Sper ca am facut un bine cu postarea asta. Daca nu, nu mai incerc. Have fun
  6. Eh, cu siguranta ca astea-s exceptii. era dragut daca aveai nevoie doar de permis si sa nu circuli noaptea (din moment ce n-ai lumini). Am vazut ca "RIDE & LIVE TODAY" a dat un reply mai sus cu "se poate, dar numai ziua", dar banuiesc ca a fost sardonic
  7. de acord cu legislatie + iq. dar pe langa asta, ar trebui pus si un test pentru "coeficient de prietenie", mai ales pentru sectiunea enduro, ca vad ca aici e cea mai mare nevoie. mie motociclistii mereu mi-au inspirat un sentiment de prietenie, mai ales cand am vorbit cu ei fata in fata. se pare ca realitatea e mai complexa de atat. Rog un moderator sa stearga/inchida topicul, pentru ca mi s-a raspuns la intrebare Bafta la kilometri!!
  8. Mersi. Nu stiam de locul ala. » Post actualizat in 07 Jun 2015 18:47 Am rezolvat si cu depozitatul
  9. bun. multumesc tuturor pentru info. am facut un topic cu "caut tovarasi pentru soft/hard enduro". m-am hotarat sa-mi iau un dirt bike. Toate cele bune!
  10. Salutare. Voi vrea sa-mi iau curand un dirt bike 2t si am nevoie s-o pot lasa la un endurist care sta prin jurul Bucurestiului, ca pe astea nu le poti scoate pe drum public (si eu stau cam in centru). Si cum offroad-ul e mult mai fun cu prietenii, sper sa gasesc aici si alti pasionati incepatori/mid-level cu care sa ne planificam din cand in cand ieseli prin noroiala ^^ Ma poate ajuta cineva cu problema depozitatului, in primul rand?
  11. salut. eu stau prin centrul bucurestiului si ma tot gandesc daca sa-mi iau mai intai un dual sport si apoi un dirt bike de 2T sau invers. As tinde catre dirt bike prima oara, ca am avut un aprilia rx 50 si mi-a placut muuuuult sa ma dau pe dealuri cu ea (cand stateam la tara). aia era inmatriculabila. Astea neinmatriculabile au drept de circulatie pe drum public? Pot sa fac ceva ca sa fiu in regula (eliminand posibilitatea inmatricularii, ca nu vreau sa stau sa-i pun faruri, semnalizari etc., ca nu merita banii)? A doua intrebare: nu cred ca merita sa merg atata drum cu cross-u pana undeva la marginea bucurestiului si inapoi, nu? ca astea si-asa necesita schimbarea kitului de motor dupa ~100h de utilizare, din ce-am citit pana acum. numai drumul dus-intors ar fi de vreo 50km.... cred ca imi raspund singur la a doua intrebare ) Dar cred ca ar mai fi o solutie.. poate gasesc tovarasi pentru soft/hard enduro care stau pe la periferie si s-o las la ei... si asa, chiar daca plimbarea de unul singur tot e fun, cand mai ai pe cineva cu tine e de 10x mai fan. A se vedea
×
×
  • Creează nouă...