Sari la conținut

Vlad Vd

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vlad Vd

  1. de ceva timp nu mai trage cum trebuie. urca pana la 6000 de ture, apoi se ineaca. si afuma rau de tot bujiile. mecanicul meu a zis sa incerc cu alte bujii, niste ngk cr7ek, fara rezultat. a umblat si la benzina si aer, degeaba. acum mi-a zis sa incerc cu un filtru sport. nu-mi trebuie mai multa putere. are destula.vreau doar sa mearga cum trebuie.
  2. Salutare! Are careva de vanzare un filtru de aer sport pentru un bandit 650 din 2005 ?
  3. Are cineva o aripa fata de vanzare pentru un bandit din 2005?
  4. n-am schimbat nimic pentru ca inca nu pot sa merg pe ea.o sa ma duc la un mecanic, sa vad ce-mi zice el si sa vada exact care e problema.eu habar n-am sa schimb un surub.
  5. n-am de gand sa o repar singur, ca eu habar n-am sa desfac un surub. m-a panicat un prieten care mi-a zis ca tebuie desfacut motorul, iar eu am inteles ca tot, dar pana la urma cica n-ar fi asa grav.in fine, o sa ma duc cu ea la un mecanic sa vada ce are.
  6. faza aiurea e ca tipul de la care am cumparat-o mi-a zis ca a facut toate astea.asta ma sperie.
  7. salut.mi-am luat si eu un bandit din 2005 al carui motor, la relanti, intr-a1a, se aude ciudat rau.zvacneste, nu are cursivitate, nu stiu cum sa explic.nu e constant. si pierde ulei pe la supapele de sus.eu habar n-am, nu ma pricep la d'astea si as avea nevoie de putin ajutor.cam ce ar putea avea si cam cat m-ar costa.
  8. salut.am si eu o problema.un suzuki gsf650s din 2005, pe care abia l-am cumparat si care la relanti merge sacadat, zvacneste aiurea. nu ma pricep si as fi foarte fericit daca mi-ati spune care ar putea fi cauzele si cam cat m-ar costa reparatiile/piesele.
×
×
  • Creează nouă...