Sari la conținut

LilTony

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca

LilTony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pff, nu m-am gandit ca poate dura atat sa te programeze la examen... Ma asteptam sa dureze 1-2 saptamani dupa ce am terminat scoala dar daca trebuie sa astept inca 2 luni, e clar, nu mai conduc eu anu' asta. Multam de raspunsuri. Astea fiind spuse, atunci banuiesc ca ramane doar varianta cu dat examen in Satu Mare. Oricum, inca nimic nu e sigur, pana nu termin scoala si ma inscriu la examen. Pana una alta: Am gasit pe cineva care e dispus sa ma ajute cu viza de flotant. Pentru moment, e okay, am rezolvat. Multumesc de sprijin celor care au postat ceva util. Numa' bine la toata lumea!
  2. Am cautat pe google dar sunt preturi exagerate. Lumea cere preturi de astea 'bomba' pentru bietii oameni care vor sa-si inscrie copii la scoala / liceu si nu au viza de flotant / buletin pe Cluj. Nu-mi permit sa dau 100 EURO pentru viza, de asta am apelat la comunitatea asta, la voi. Sa nu se inteleaga gresit, am specificat clar ca sunt dispus sa platesc efortul si timpul pierdut de persoana binevoitoare.
  3. Sunt constient si de asta... Dar cum am zis, proprietarul e in varsta, pensionar si e bolnav, nu l-am vazut sa iasa din casa. Nu vreau sa trag de el, sa risc sa pateasca ceva pe drum si sa-l am pe constiinta pentru restul vietii. Dar multumesc de opinie.
  4. Am specificat exact in anunt de ce. Trebuie sa-mi iau zile de concediu (sa fac cateva ore de condus pe motocicleta in Satu Mare, sa ma obisnuiesc cu ea) pe urma sa-mi iau alt concediu pentru cand ma programeaza. Asta inseamna sa fac de doua ori drumu Cluj - Satu Mare si retur, ceea ce ma costa 2 x 60 lei per drum (dus intors), pe urma trebuie sa platesc la instructor, ca are 'bunavointa' sa imi imprumute motocicleta si ca pierde vremea cu mine. Pe urma platit benzina. Dupa toate astea, ma costa concediu (pierd zile de concediu aiurea, zile pe care s-ar putea sa am nevoie intr-o zi pentru o urgenta). In plus de asta, unde lucrez acum, sunt lead la o echipa si din cauza unor probleme interne, lipsa de oameni experimentati, etc nu-mi permit sa-mi iau liber 2 saptamani sa-i las aici de nebuni. Iar in plus de asta, din ce am inteles si citit de pe forum de aici si alte surse, examenul mai nou se da cu instructorul pe motocicleta in trafic si in Satu Mare, nu stiu daca gasesc instructor care e dispus sa ma ajute, tinand cont ca nu am facut scoala la ei, si nu le platesc suma intreaga. Binenteles, ca o ultima solutie (daca chiar nu gasesc pe nimeni) si n-am de ales, voi merge sa dau examenul in Satu Mare dar as prefera sa rezolv in Cluj. Ca sa se inteleaga mai bine, eu nu am condus o motocicleta niciodata (doar scuter) si evident, ca daca fac scoala in Cluj pe o motocicleta si examenul il dau in Satu Mare, voi avea nevoie de cateva ore bune de condus, sa ma acomodez cu motocicleta respectiva. Nu am nici cea mai mica intentie sa fac magarii si stiu ca nu am cum sa 'garantez' asta dar de asta am specificat ca, daca e nevoie, ma intalnesc fata in fata cu omu inainte, la o bere / cafea / suc, discutam toate detaliile si daca omul nu isi schimba parerea, e liber sa ma refuze, nu oblig pe nimeni. Tony
  5. Salutare lume, Numele meu este Antonio, am 24 de ani si sunt din Satu Mare dar de mai bine de 2 ani stau in Cluj Napoca. Din pacate, nu am contract de inchiriere al apartamentului si nu am viza de flotant. De saptamana trecuta m-am apucat de scoala de soferi, categoria A si din cate am inteles, nu pot da examenul cu politistu' in Cluj, daca nu am viza de flotant. Am nevoie de o persoana, care are proprietate in Cluj si e dispus sa ma ajute sa-mi fac viza de flotant pe proprietatea lui. Din ce am inteles, impozitul si taxele ar fi undeva la 15 lei pe an. Evident, sunt dispus sa platesc si efortul si timpul pierdut al proprietarului. De mentionat: - Am nevoie de viza de flotant doar sa pot da examenul; Nu vreau sa locuiesc la voi, nu vin cu alte pretentii, nu vreau sa incomodez pe nimeni; - Lucrez de 2 ani si 4 luni la aceeasi firma, nu e nicio smecherie, nu caut sa fur pe nimeni, nu vreau sa incurc pe nimeni; Vreau doar sa-mi iau permisul si sa ma bucur de prima motocicleta si vreme buna; - Sa dau examenul in Satu Mare, am nevoie de concediu, ma costa drumul, instructorul, benzina si alte cheltuieli, deci as prefera sa platesc banii aia pentru viza de flotant in Cluj; - Am incercat cu colegii de la munca, nu tare am colegi cu proprietate si care sa fie dispus sa-si 'piarda' timpul cu mine; (cei car sunt din Cluj, evident ca stau inca la parinti iar parintii sunt sceptici) - Actualul meu proprietar este in varsta (pensionar) si nu vreau sa il plimb pe la primarie si sa ma incurc mai rau; Daca este cineva cu suflet bun si dispus sa ajute un viitor proprietar de 'fiare', va rog sa ma contactati. Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va stau la dispozitie. ps: Da, stiu ca sunt nou in comunitatea MOTOCICLISM si probabil ca nu 'inspir' inca incredere dar daca este cineva care vrea sa ma ajute dar este sceptic, ne putem intalni fata in fata, sa ne cunoastem personal, poate ajuta; Multumesc anticipat, Tony
×
×
  • Creează nouă...