Sari la conținut

Amiral

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    F650ST

Amiral's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, caut un coleg din Cluj care ma poate ajunta in urmatoarea problema: in Cluj este un tip care confectioneaza din fier diverse accesorii (crush bars, suporti bagaje, etc), problema este ca el nu face decat cu mobra la el ca model pana isi ia masurile sa stie cum le face. Daca este disponibil un coleg cu un F650ST '99 pentru 30 de minute sa se duca pana la respectivul tip sa ia masurile pe mobra lui (contra cost deplasare si ce cere colegul) ca sa imi poata confectiona si mie un suport de bagaje lateral, eu sunt din Bucuresti si in August intentionez sa fac un tur de tara, dar imi este ft greu doar cu un top case. In caz de ceva ma gasiti la : 0723.671.990, sau aici pe forum Multumesc.
  2. @bmwio Ai perfecta dreptate in ce zici nu te contrazic dar: 1. vroiam sa stiu daca sunt potentiali calatori in mica aventura, odata ce ne strangem cativa (daca ne strangem) in functie de fiecare alegem un traseu astfel incat sa fie placut pentru toti (nu pot sa fac traseul de unul singur pe unde imi place numai mie). 2. fiind prima data cand plec prin tara nu stiu locurile de camping de aceea am facut acest topic, odata ce ne strangem o sa facem si traseul, ala sa fie ultima problema » Post actualizat in 26 Jul 2015 12:49 Salut, mai este 1 saptamana pana plec prin tara, se baga cineva? vreau sa fac traseul.
  3. Da ai dreptate m-am exprimat eu prost : o sa editez postul. Viteza maxima de 120 » Post actualizat in 02 Jul 2015 11:49 Nu pot edita Postul, rog un admin sa modifice : "viteza medie 100-120 kmh." cu viteza maxima 120 kmh. Multumesc.
  4. Salut, avand in vedere ca nu am fost niciodata in grup prin tara, vroiam sa posteze cineva cu experienta care a mai facut asa ceva si stie locurile de camping si pe unde este frumos, tot ce pot sa va spun ca sigur in traseu vor intra Sighisoara, Transalpina, (Transfagarasean), Maramures, drumul care leaga Maramures de Moldova. Daca vreti eu pot sa fac un traseu fara nici un fel de problema, dar ar fi fost bine cei experimentati in touring sa posteze un plan da bataie. @dezamagitoru: 110 este viteza optima de functionare pentru 650ST, atat ca si turatii cat si consum, mai tare nu are rost ca oricum suntem in plimbare nu la concurs, scopul nostru este sa ne plimbam sa campam sa vizitam.
  5. Cine se baga la un tur sa zicem de 12-14 zile de tara? viteza medie 100-120 kmh. propun la inceputul lui August. Va rog sa veniti cu sugestii.
×
×
  • Creează nouă...