Sari la conținut

Arthy

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    Suzuki GSF 400 Bandit
  • Numar Moto
    CJ 50 CMD
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ TS250; MZ ES175; MZ ETZ251; Suzuki GSF 400 Bandit

Arthy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Incerc sa ajung si eu
  2. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Foarte fain.Felicitari! Uite un om care nu pierde timpul degeaba!
  3. Arthy

    Sa mai si radem.

    . Service auto. Vine un tip cu un Trabant: - Vreau şi eu nişte îmbunătăţiri: să aibă 200 CP, să prindă 300 pe oră, tapiţerie din piele de crocodil, bordul din lemn de tec, televizor, calculator, bar, GPS. - Sigur că da, nicio problemă! - Cât mă costă şi când e gata? - Păi cam 15 de lei, peste două ore. - Dom'le, faci mişto de mine!? - Păi cine a-nceput?
  4. Arthy

    Sa mai si radem.

    Un politist opreste un motociclist pentru depasirea vitezei: - Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, de-aia te-am si asteptat aici toata ziua. - Pai am venit cat de repede am putut!
  5. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Ma inscriu si eu. » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:28 A fost faina plimbarea, vremea buna si drumul OK (mai putin drumul dintre Poieni si Bucea unde se lucreaza la drum si se statea la semafor in coloana de cativa km). » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:38 Daca sunt doritori de o plimbare maine, dimineata la ora 11:15 plecare din OMV (Sub coasta) sens giratoriu "centura lui Boc". Traseu: Cluj-N. - Dej - Mesteacan (Placinta creata "La Vio") - Zalau - Cluj-N. Pana acum suntem 3 motoare. https://goo.gl/maps/R1Vt1ibc67L2 » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:46 https://goo.gl/maps/75BWqWqseU72
  6. Arthy

    Sa mai si radem.

    https://www.facebook.com/avtomoyvaruli/videos/1011913988925448/?pnref=story
  7. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Ma inscriu si eu pentru traseul asta dar mai pe la amiaz dupa ce ne intoarcem de la Ziua Porților Deschise care va avea loc la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii. Deci in jur de ora 13:00 cred ca am putea porni din Cluj-N spre Alesd. In jur de ora 20:00 am putea fi inapoi in Cluj-N cu tot cu pauza de masa sau de dezmortit.
  8. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Foarte fain. Felicitari! A meritat sa va ude un pic ploaia pentru peisaje si pana la urma pentru plimbare. Tare as fi venit si eu daca nu as fi deja racit cobza. Asa, va admir ca ati avut curajul sa faceti o plimbare faina pe vremea asta nasoala.
  9. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Ne-ar face placere sa vii cu noi ! Ne vedem dimineata la locul si ora stabilita!
  10. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Vin si eu si l-am convertit si pe Martin sa vina. Gristi G. nu vine de data asta. Deci inca doua trotinete la socoteala pentru maine ! Mergem pe Alesd, nu ?
  11. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Bea si tu o bere rece si-ti va trece si durerea si gandul care te bate. » Post actualizat in 19 Sep 2015 20:55 Si noi am facut o plimbare faina azi la Castelul Corvinilor ! » Post actualizat in 20 Sep 2015 05:20 Te-ai gandit la un traseu anume ? Eu as iesi si azi la o tura mai scurta (undeva pana in 300 km dus-intors) » Post actualizat in 20 Sep 2015 05:23 Te-ai gandit la un traseu anume ? Eu as iesi si azi la o tura scurta (undeva pana in 300 km dus-intors).
  12. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Dar tot n-ai declarat, vi sau nu cu noi maine ? » Post actualizat in 18 Sep 2015 21:12 Faine filmarile !
  13. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Ramane atunci poate pe data viitoare . Drum bun, asfalt uscat si distractie faina la Maris Fest !
  14. Arthy

    Hai La O Plimbare !

    Daca vi si tu cu noi poate renuntam maine la Valea Ariesului si ne intoarcem tot pe unde mergem la Castelul Corvinilor. Mai bine vi cu noi decat sa ma astepti in Turda. Las' ca am sa merg pe Valea Ariesului singur alta data si poate imi iau cu mine si un set de rulmenti . Cred ca si ceilalti ar accepta daca vi si tu, pana la urma conteaza sa fim mai multi, sa ne cunoastem si sa ne bucuram de plimbare (vorba lui Cristi1 "plimbarea conteaza"). Nu tin mortis sa sa se aventureze si altii pe coclauri. Sincer ceea ce spui tu cu scuturatul ca si cum as fi cu picamerul am simtit la inceputul lui August pe portiunea Vatra Dornei - Tg.Neamt. Acolo am experimentat ce ai descris tu. Hai cu noi si ne refacem traseul de intoarcere ! » Post actualizat in 18 Sep 2015 20:35 Bine, hai ca m-ati convins , refacem traseul : https://goo.gl/maps/h2x8F Dar acum ar fi frumos sa veniti si voi ! » Post actualizat in 18 Sep 2015 20:41 Super faina tura Cristi ! Mi-ar fi placut si mie sa merg. Ce zici, maine mai faci o iesire si cu noi ?
×
×
  • Creează nouă...