Sari la conținut

Mircea Todor

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Mircea Todor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 0743657017 Lucian e in Arad la incinta Frigorifer atelier Carsx.
  2. Electricianu a folosit medota de citire CDI in bootmode, si a revirginat, rebootat imobilizerul si cheile, toate originale de pe motor din fabrica.
  3. Am repornit motocicleta. Contactul a fost vinovatul, am recodat cheile. Ride safe , ms de sfaturi. Asfalt uscat !
  4. Da, dnt.. FI ramane aprins 2 sec si pe urma se stinge iar ramane palpaind temp in bord...Asta imi da de inteles ca nu e problema cu cheia sau cu imobilazerul... Deci ECU recunoaste cheia... Adevarat e ca nu am incercat cu cheia rosie. Ramane sa ii schimb toata instalatia electrica sa vad poate asa porneste, ca deocamdata nu am avut succes.
  5. Nu se aude bazaitu pompei cand dau pe on, bordu se aprinde si palpaie temperatura apei Senzoru de la crick nu are nimic. Senzoru de cadere/inclinare a fost schimbat.
  6. Va salut, vreau sa stiu daca vreun posesor de yamaha fz6 2004 a intampinat o problema asemanatoare.. ? In urma unui accident usor cu picaj pe dreapta schimbat piese si senzori motocicleta nu mai primeste curent , am incercat cu baterie incarcata si sa resetez si cu metodele descrise pe forumuri dar nimic..... Dar ciudat ca CDI-ul meu pe alt motor identic dadea cod eroare 54 iar la mine pe motor nu mai da cod eroare. Nici pe alt motor nu mergea CDI-ul meu si acelasi lucru indica in bord (ca fierbe apa). Ce ma ingrijoreaza e ca nici cu CDI-ul de pe alt motor nu imi porneste motoru. In rest am verificat toate piesele (pompa, bord, relee, sigurante) punandu-le la alt motor si mergeau. help .. o idee , sfat.. todor.mircea@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...