Sari la conținut

Iordache Bogdan

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Iordache Bogdan

  1. Salutare Mulțumesc pentru răspunsuri. Într-un final am ales yamaha dragstar 1100
  2. Salutare După cum scrie și titlul, vreau sa aflu care sunt diferențele între vulcan 800 si vulcan 800 classic. M-am hotărât recent să-mi achiziționez un motor pt plimbări pe lângă motorul de enduro. Mulțumesc anticipat.
  3. Am schimbat semringurile de ulei ca sa nu traga din o parte in alta si in momentul cand desfac busonul de la cutie imi curge si uleiul de la motor.
  4. Nu am reparat nimic doar am schimbat un aerisitor si am aerisit. daca si pentru asa ceva trebuie sa mergi la mecanic ...............
  5. Salutare, Am un ktm exc 400 racing EU din 2002 si acum 5 zile cand ma pregateam sa plec am observat sa imi curgea ulei pe la aerisitorul de la pompa de ambreiaj de pe cutia de viteze. Am apasat maneta de ambreiaj si era foarte moale......bineinteles am cuplat in treapta 1 si aplecat instantaneu urcand o treapta de beton din curte la relantiu, treapta care inainte trebuia sa accelerez ca sa o urc. Vreau sa mentionez ca inainte sa-mi curga uleiul daca motorul era in viteza si incercam sa trag de el in spate cu greu reuseam ca si cum ambreiajul era cuplat, iar daca doream sa-l pornesc in viteza trebuia sa-l tin pe liber pana sa cuplez o treapta caci mergea infranat si nu prindea viteza. Am schimbat aerisitorul, uleiul hidraulic si am facut compresie – amorsat pompa si maneta a devenit tare. Am plecat in proba si merge ok, dar de multe ori da sa plece incet inainte cu maneta apasata si la fel cu greu trag de el in spate knd e in viteza. E normal ? Si de ce a urcam atunci treapta aceea de beton fara sa accelerez si acum se opreste ? Va multumesc anticipat !
  6. da ai dreptate ....greseala mea. Pana la urma am luat un KTM 400 EXC din 2002.
  7. Salut, Maine merg sa vad o Yamaha wr 250 din 2002 si un KTM 450 exc din 2004. Intrebarea este la ce ar trebui sa ma uit la cele doua motoare ? Ce sa verific ? Va multumesc
  8. Da Husa sunt foarte usoare 109 kg asta FE 550 si sunt cumparate de KTM de ceva timp iar piesele se gasesc foarte usor
  9. Am tot cautat ce model sa-mi iau si am ajuns la concluzia ca pentru ce vreau eu ar trebui sa aiba max 125 kg -wet-. Si atunci modelele pe care m-am axat si pe care urmeaza sa le vad saptamana asta sunt: 1. KTM 400 EXC - 2002 2. KTM 525 SX - 2003 3. HUSABERG 550 FE - 2004 Voi pe ce ati merge din ce am enumerat eu ?
  10. la faza cu cand nu ai sa pui decat un picior jos in situatii dificile, sunt de acord cu tine, dar ce faci daca cazi cu el in apa ? Tot timpul partea electrica trebuie sa fie foarte ok. Mi-e frica ca nu o sa am si alta alternativa de pornire.
  11. Am mai citit pe aici pe acolo si m-am hotarat si asupra unu suzuki drz 400 din 2005. Singurul lucru ce ma deranjeaza este pornire numai pe electric. Voi ce parere aveti de motorul acesta ?
  12. Vrea sa spun ca am deschis un topic identic si pe pro-bike si am primit un raspuns ca ar fi bine sa dau un search pe forum si gaseam, bineinteles ca am data search si mai nimic. Probabil ca daca erau persoane deschise la dicutii ca aici sigur gaseam ceva dupa un search. Intr-un ”cuvant” va multumesc la toti de aici pentru parerile si sfaturile voastre.
  13. Da sigur ca m-am gandit, da la cate nu m-am gandit si am ajuns la astea doua de care zic. De ce? Pai pe mine ma intereseaza foarte mult fiabilitatea nu-mi place sa tin o evidenta a orelor de functionare sau sa schimb uleiul foarte des, adica nu vreau sa stau cu griji....plus ca tehnologia asta nou are tot felul de probleme din ce am citit fata de tehnologia mai veche care pare indestuctibila . Un aspect foarte important este sa aiba far, sa fie 4t, si sa se poata inmatricula.
  14. Stiu ce vrei sa zici. Dar gandeste ca aveam dr-ul de 650 (170 kg parca) si urcam pe pante cum urcau si baietii din clip (bineinteles cu munca de rigoare si cazaturi dupa cazaturi) fara sa ma vait nici o secunda pentru ca imi place la nebunie sa merg cu motorul prin paduri si pe munte. Treaba este ca vreau sa fac asta mai repede din mai putine incercari ca sa pot explora si alte zone si cred ca XR-ul este potrivit. Oricum iti multumesc pentru parere. » Post actualizat in 11 Dec 2015 18:33 Deci ce am vazut eu inseamna ca erau modificate. » Post actualizat in 11 Dec 2015 18:37 Ce pot sa zic este ca m-am uitat la clipurile voastre cu placere fara sa ma misc din fata calculatorului 2 ore. Cat despre sportul asta l-am inceput numai ca nu am ales motorul potrivit (acum e vandut) iar de frumos este putin spus. Am dat motorul de 1 luna si deja trebuie sa-mi iau altul ca sa pot sta linistit ) sa-l stiu acolo in garaj gata de treaba. Va salut
  15. Din ce am vazut sunt cam rare la vanzare si cu greu gasesti ceva pareri despre (in romana). Nu stiu cat o sa ma deranjeze inaltimea la sa, eu am 180 si 75 kg sper sa ma descurc cu ea. Am avut un dr 650 rs si o controlam foarte greu de ridicat nu mai zic. » Post actualizat in 10 Dec 2015 22:42 Cat la suta din ce fac cei din videoclip as putea sa fac eu cu unul dintre cele 2 motoare (dr sau xr) ?
  16. Multumesc de raspuns foarte bine explicat. Din ce am inteles si am vazut si pe un site cu specificatii ale motoarelor cica este un dr 350 SE parca cu 34 cp, pornire kick si buton.
  17. Salut, Am deschis acest topic deoarece vreau sa achiziționez un motor pentru enduro (ieșiri prin pădure ). Menționez ca am avut un Suzuki dr650 rs dar era foarte greu de ridicat și de controlat la pante mari. Acum m-am orientat spre un suzuki dr 350 se din 95 sau honda xr 400 din 97. Din ce am citit pe forum-uri dr are 130 kg 30 cp 6 trepte (kick și electrostarter) iar honda este mai ușoară și mai puternică -121 kg 34 cp 5 trepte (doar kick). Acum ca am terminat de insirat cu ce am citit eu as vrea părerile voastre cei care au deținut sau dețin aceste modele de motoare. Va mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...