Sari la conținut

Edi Cismas

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Edi Cismas

  1. pentru simplul fapt ca shoei nu produce GT Flip up , si cum tu ai pus intrebarea asta fara sa gandesti putin asa poate sa cumpere cineva casca crezand ca este shoei si ii crapa pe cap la prima cazatura

     

    Cand vezi ca faci un astfel de topic, de atentionare, in speranta sa nu ia cineva teapa si apare un user care crede ca lucrurile de pe Aliexpress sunt originale, parca iti pui cateva intrebari. Mi-a venit o idee de afacere, vand casti Shoei originale luate pe Aliexpress, putin mai scumpe, si facem sigla cu made in Romania, originale :)

    » Post actualizat in 27 Sep 2018 09:25

    De ce mi as pierde un minut aiurea? Când știu sigur ca sunt o grămada de șmecheri care vor shoei la preț de preț?

    Câțiva ai și aici pe topic, aspiranți la mașini de 80 de mii, vise și vise. Altul care visează tăierea pomilor de pe marginea drumurilor din motivul ca nu poate lua curba ca da in pom. Muahahahahaha!!!

     

    Oricum nu exista ca el pe forum, indiferent ce se scrie pe forum , el este contra.

  2. Este un startup ce vrea sa faca motocicletele smart, am facut acum ceva timp un topic despre asta. Pentru cei care nu vor sa caute , www.ridesafe.eu .

     

    A fost nominalizat la best national start-up si au nevoie de un vot. Aici puteti vota https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/bdc12cfc-ddeb-4210-a4dd-75d1aa004457/voting/16490 .

     

    In curand o sa urmeze o campanie de crowfunding deci orice share si like la pagina ii ajuta. http://fb.me/ridesafe.eu

  3. Pai tu cu spatele franezi de urgenta? Eu unul am fost invatat sa franez de urgenta in felul urmator: se apasa ambreiajul, blochez roata spate si fata o strang ca pe o lamaie. In felul asta totul depinde de guma fata, spatele contribuie foarte putin la franare!

    Din filmare, mie imi pare distanta de franare destul mare... dar nu cunosc si nu pot aprecia viteza de la care a inceput franarea.

     

    Pe mine accidentul asta ma inspaimanta. Condoleante familiei si Dumnezeu sa il odihneasca pe rider.

    Era o doza de ironie la cele spuse de colegul de mai sus... ca avea anevlopa spate dusa si mi se pare un comentariu total lipsit de sens.

    Dumnezeu sa il odihneasa. Condoleante familiei.

  4.  

    in dinamica unui accident ,toate amanuntele au mare importanta. Nu facem referire la cazul de fata, dar o anvelopa ok poate sa faca diferenta intre deces si ranire...parerea mea

    Adevarul e ca si are un procentaj mare frana de spate intr o franare de urgenta, ba cat de aiurea puteti sa vorbiti unii. Daca avea anvelopa spate buna scapa zici tu, dar daca soferul ala se uita o secunda peste umar sa vada ca vine unul, nu scapa motociclistul?

  5. Filmul asta l-am pus acum cateva luni la FUN.. nu mi se pare elocvent atat timp cat modelul prezentat nu este cel dorit a se achizitiona.

    Se fac in china toate, dar fiecare firma are standard de calitate si auditori care verifica procesul si calitatea fabricatiei.

    » Post actualizat in 17 Mar 2018 17:33

    asta imi aminteste de bancul asta:

     

    Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:

    - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, matze pe parbriz, ochi in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu !!!

     

    Ideea e ca de la un moiment dat in sus nu-ti mai rezista organismul, casca poate sa nu aiba nicio zgarietura...

     

    Tocmai din cauza asta, topicul nu are sens si voi ar trebui sa va comandati casti din China.

  6. O sa-ti sara in cap puritanii sohei shark arai PLM si alte firme scumpe.. de parca daca ajungi sa stai la mila castii intr-un accident mai scapi...

    Si eu vreau sa-mi iau o casca de pe aliexpress..

     

    Nu e vorba de sarit in cap, fiecare isi cumpara ce considera. Pana la urma e acelasi lucru ca si cu mersul fara echipament.

  7. Cumva aseara am reusit sa pic cu motorul, dupa toata aceasta treaba as avea si eu nevoie de o oglinda stanga de er6f, o semnalizare fata stanga si un levier de schimbator, si un suport de scarite si un ghidon, desigur daca are cineva de vanzare, olxul e puricat, am vorbit cu respectivii si nu au ce imi trebuie mie, modelul este er6f 2010

  8. Am limitat eu er6f 2010 la united motor toata operatiune m a dus undeva la 252 de lei, urmeaza sa merg la rar, unde deja am sunat si atata timp cat am Certificatul de autenticitate si factura cu stampila "rotunda" se accepta limitare. Acum o sa vad ce si cum, momentan circul cu provizorii si actele de limitare in ghiozdan.

  9. Intru si eu in randul posesorilor de er6f 2010, tot un cadou primit de iepuras. Inca nu am apucat sa ies cu ea pe strada, pentru ca trebuie limitata si sa ii fac toate actele.A fost putin tavalita pe partea dreapta si tocmai d-asta caut niste crashpaduri si daca are cineva o toba sport si de asta sunt interesat.

    post-90566-0-22567200-1492435632_thumb.jpg

    post-90566-0-39928900-1492435640_thumb.jpg

    post-90566-0-57589200-1492435652_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...