Sari la conținut

Edi Cismas

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cismas_edi@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, 1
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Kawasaki ER6-F
  • Numar Moto
    Ceva cu PH
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

678 citiri profil

Edi Cismas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cand vezi ca faci un astfel de topic, de atentionare, in speranta sa nu ia cineva teapa si apare un user care crede ca lucrurile de pe Aliexpress sunt originale, parca iti pui cateva intrebari. Mi-a venit o idee de afacere, vand casti Shoei originale luate pe Aliexpress, putin mai scumpe, si facem sigla cu made in Romania, originale » Post actualizat in 27 Sep 2018 09:25 Oricum nu exista ca el pe forum, indiferent ce se scrie pe forum , el este contra.
  2. Este un startup ce vrea sa faca motocicletele smart, am facut acum ceva timp un topic despre asta. Pentru cei care nu vor sa caute , www.ridesafe.eu . A fost nominalizat la best national start-up si au nevoie de un vot. Aici puteti vota https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/bdc12cfc-ddeb-4210-a4dd-75d1aa004457/voting/16490 . In curand o sa urmeze o campanie de crowfunding deci orice share si like la pagina ii ajuta. http://fb.me/ridesafe.eu
  3. Era o doza de ironie la cele spuse de colegul de mai sus... ca avea anevlopa spate dusa si mi se pare un comentariu total lipsit de sens.Dumnezeu sa il odihneasa. Condoleante familiei.
  4. Adevarul e ca si are un procentaj mare frana de spate intr o franare de urgenta, ba cat de aiurea puteti sa vorbiti unii. Daca avea anvelopa spate buna scapa zici tu, dar daca soferul ala se uita o secunda peste umar sa vada ca vine unul, nu scapa motociclistul?
  5. Tocmai din cauza asta, topicul nu are sens si voi ar trebui sa va comandati casti din China.
  6. Nu e vorba de sarit in cap, fiecare isi cumpara ce considera. Pana la urma e acelasi lucru ca si cu mersul fara echipament.
  7. Daca ajungi sa te uiti pe profilul lui de facebook, o sa ramai surpins cat de dedicat era omul.
  8. As avea nevoie fara carena, ca e putin zgariata imi poti da niste poze, eventaul un nr de telefon ca sa ne fie mai usor? » Post actualizat in 04 Jul 2017 09:03 Am uitat sa adaug levierul de schimbator
  9. Cumva aseara am reusit sa pic cu motorul, dupa toata aceasta treaba as avea si eu nevoie de o oglinda stanga de er6f, o semnalizare fata stanga si un levier de schimbator, si un suport de scarite si un ghidon, desigur daca are cineva de vanzare, olxul e puricat, am vorbit cu respectivii si nu au ce imi trebuie mie, modelul este er6f 2010
  10. Nu se potriveste pe cele sub 2009, am eu o semnalizare de 2008 fata dreapta, daca e interesat
  11. Am limitat eu er6f 2010 la united motor toata operatiune m a dus undeva la 252 de lei, urmeaza sa merg la rar, unde deja am sunat si atata timp cat am Certificatul de autenticitate si factura cu stampila "rotunda" se accepta limitare. Acum o sa vad ce si cum, momentan circul cu provizorii si actele de limitare in ghiozdan.
  12. Intru si eu in randul posesorilor de er6f 2010, tot un cadou primit de iepuras. Inca nu am apucat sa ies cu ea pe strada, pentru ca trebuie limitata si sa ii fac toate actele.A fost putin tavalita pe partea dreapta si tocmai d-asta caut niste crashpaduri si daca are cineva o toba sport si de asta sunt interesat.
  13. Er6f mai este carenat si poate fi limitat
  14. Ma intereseaza si pe mine daca imi poate aduce cineva din Londra o motocicleta, de sigur contra cost. Si cum ar trebui sa procedam
×
×
  • Creează nouă...