Sari la conținut

Ghery Vlad Alex

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti, Prahova
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso Strada 2005

Informații profil

  • Interests
    ~Republica~

Vizitatori Recenți Profil

120 citiri profil

Ghery Vlad Alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, as dori și eu dimensiunile ghidonului, cât mai précise, am înțeles că ar fi 740cm în lățime.. În rest nu știu.. Înălțimea m-ar mai interesa și eventual dintr-un capăt până când incepe curbura țevi. Ps: și pullback.ul?
  2. Frumoasă șa, a cui este mâna de lucru? Apropo, are cineva idee de dimensiunile pt cricul central, sau vreo recomandare ceva inafară de hepco and becker? Săptămâna asts trebuie să îmi vină și ghidonul, sper să am timp în weekend să-l montez și revin cu niște poze.
  3. Merci frumos Cristi, super chiar cautam de otel, acum sa gasesc o dimensiune potrivita. Hai cu caldura aia odata \m/
  4. Salutare! o sa acizitionez si eu o pompa just in case O parere despre acest ghidon pt Aprilica mea? https://moto-gear.ro/ghidon-trw-22mm-mcl127ss-produs-115183
  5. Salutare, hue hue, m-am decis sa ma('nscriu) si eu pe grupul acesta Asadar si prin urmare sunt fericitul posesor al unei minunate Aprilia Pegaso Strada '05 cumparata in 09.09.2016 de la un tip care a adus-o pt el din IT , dar nu i-a placut . aia e , norocul meu. Cand am adus motorul acasa avea fix 56.000. Pana astazi am facut peste 6.000 .primi 500 anul trecut pana sa o pun la iernat si restul sezonul asta. Am uitat sa mentionez ca sunt incepator , e prima mea mobra si in primii 500 am cazut cu ea a 20-30 km/h am pus frana fata pe ceva nisip/ulei.. hue,, aia e , ne ridicam si mergem mai departe si in restul de km am mai scapat-o odata in fata blocului ( urcam o bordura si mi-a sarit un pisoi in fata... mama lui de pisoi mai bine ii calcam coada decat sa pun mobra jos , dar deh.. ) si a mai vazut de doua ori asfaltul , odata intr-un viraz , am ajuns pe margine pe o portiune de nisip, am facut point fixation si inainte de asta la Giurgiu eram visator si n-am vazut o cale ferata dintr-o zona industriala care era intr-un viraj , m-am speriat si am blocat franele. asta a fost asa un rezumat. Numele meu e Vlad , dar prietenii ma stiu de Ghery amu , caut si eu o Aprilica pentru "my brother from another mother".. are un noroc mai deosebit cum gaseste una de vanzare cum se vinde pana sa ajungem noi la ea ))
×
×
  • Creează nouă...