Sari la conținut

Ghery Vlad Alex

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ghery Vlad Alex

  1. Baga ochiul aici,am avut un ghidon Moose(din otel) pe fosta Honda a neveste-mii si e totusi cu bara sudata si la un pret corect:

     

    https://www.mxenduro.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=ghidon+moose&submit_search=Search

     

    Merci frumos Cristi, super chiar cautam de otel, acum sa gasesc o dimensiune potrivita. ;)

     

    Hai cu caldura aia odata \m/

  2. Salutare, hue hue, m-am decis sa ma('nscriu) si eu pe grupul acesta :D

    Asadar si prin urmare sunt fericitul posesor al unei minunate Aprilia Pegaso Strada '05 cumparata in 09.09.2016 de la un tip care a adus-o pt el din IT , dar nu i-a placut . aia e , norocul meu.

    Cand am adus motorul acasa avea fix 56.000.

    Pana astazi am facut peste 6.000 .primi 500 anul trecut pana sa o pun la iernat si restul sezonul asta.

    Am uitat sa mentionez ca sunt incepator , e prima mea mobra si in primii 500 am cazut cu ea a 20-30 km/h am pus frana fata pe ceva nisip/ulei.. hue,, aia e , ne ridicam si mergem mai departe si in restul de km am mai scapat-o odata in fata blocului ( urcam o bordura si mi-a sarit un pisoi in fata... mama lui de pisoi mai bine ii calcam coada decat sa pun mobra jos , dar deh.. )

    si a mai vazut de doua ori asfaltul , odata intr-un viraz , am ajuns pe margine pe o portiune de nisip, am facut point fixation si inainte de asta la Giurgiu eram visator si n-am vazut o cale ferata dintr-o zona industriala care era intr-un viraj , m-am speriat si am blocat franele.

    asta a fost asa un rezumat. :D

    Numele meu e Vlad , dar prietenii ma stiu de Ghery amu , caut si eu o Aprilica pentru "my brother from another mother".. are un noroc mai deosebit cum gaseste una de vanzare cum se vinde pana sa ajungem noi la ea :)))

×
×
  • Creează nouă...