Sari la conținut

Aerofun Ady Dumitrescu

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Aerofun Ady Dumitrescu

  1. Azi a fost prima incercare. Lipsa comunicarii si-a spus cuvântul. Semnul initial (cerc complet deasupra locului de intalnire) a fost uitat si baietii s-au luat dupa alt motodelta... In ce alta zi incercam? Inmatricularea mea este 6116 si e scrisa mare pe aripa.
  2. https://goo.gl/maps/Ro6xgBx9c7C2 » Post actualizat in 06 Aug 2016 16:52 Pinul corect, cel pus de Xael e prin Serbia
  3. Toti care veniti maine sau doriti sa pastram legatura pentru "chestii:"similare dati-mi un SMS pe 0784.35.95.95 pentru a va adauga pe whapp.
  4. Cu comunicatia e cam greu deoarece eu am statie radio in banda de aviatie, nu cred ca imi pot pune alte gen de casti pe dedesubt ( la statia de aviatie nu am cum sa renunt...) . Dar cu un cod stabilit dinainte e simplu. E drept trebuie un cap de coloana cu care sa stabilesc niste "semne" si care sa il tin in vizor (aproape) tot timpul. Buna ideea si cu grupul de whapp , astept numerele de telefon doritorilor ( fie ca e vorba de acest week-end sau orice alta zi )
  5. Nu, nu am nicio "schema", decat in eventualitatea in care ma filmeaza cineva de la sol. Dar nu asta e ideea, vreau doar sa filmez grupul, care doar trebuie sa mearga suficient de grupat. Adica sa nu fie distanta mai mare de 200 m intre moto, cam asta inseamna "grupat"din aer. E riscant sa stati cu gaturile pe sus , ce-i drept, dar nici nu e nevoie de asa ceva... Eu trebuie sa fiu cel care "tine aproape"ca nu voi din pacate nu aveti cum . . . Cerinte: Viteza medie a grupului nu trebuie sa fie mare ( sub 100 ). Eu pot face suficiente S-uri si 360-uri ... Grupul sa fie cat de cat unit astfel incat sa poata fi vazut clar de sus ( deasupra localitatilor sunt obligat sa iau inaltime destul de mare...). » Post actualizat in 04 Aug 2016 21:03 Putem face niste "probe "maine seara intre mihailesti si stalpu ( 10 km ) si sambata tot turul. P.S. Intre localitati unde terenul permite cobor mai jos.. Cine poate participa sa lase un numar de telefon .. Al meu e 0784.35.95.95
  6. Sa zicem maine seara la 18:30 ? Variante ar fi 2 : 1.la barajul de la Mihailesti 2. Eoliana de la Adunatii Copaceni » Post actualizat in 04 Aug 2016 20:33 O propunere : "Plecarea" din Cornetu pe E 70 - baraj Mihailesti pana la Stalpu ( 12 KM ) Pe urma stanga pe DJ 411 spre Calugareni 17 km Calugareni stanga spre Adunatii Copaceni 10 km Adunatii Copaceni - Cornetu 20 km ?
  7. Salut ! Cum sunt din Constanta, si nici nu mai am motocicleta (cu 2 roti ) cam de 3 ani ( deh... finantele...), nu am nicio cunostinta biker din Bucuresti, asa ca apelez la voi. Ideea mea: Eu detin o altfel de motocicleta ( a cerului a.k.a motodeltaplan ) . Daca exista ceva motociclisti dornici sa facem o formatie sol - aer pe DN5 sau DN6 ( eu decolez de la Clinceni ) cred ca ar iesi ceva frumos. Pe aparat am si 2 camere HD si una 360 deci cred ca veti ramane si cu amintiri frumoase... Gasesc doritori de plimbare un pic altfel ???
×
×
  • Creează nouă...