Sari la conținut

mihai_R6

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihai_R6

  1. Salut! Am si eu un R6 , 2005 , negru. Am si eu cateva intrebari. De unde pot sa iau un power commander la un pret decent si unde pot sa schimb evacuarea cu una terminiogni pe care o am deja.Am inteles deasemenea ca ar fi bine sa schimb si filtrul de aer cu unul sport. As mai vrea sa stiu daca exista cineva care aduce piese din S.U.A., unde stiu ca sunt substanial mai ieftine. Merci, anticipat!
  2. mihai_R6

    Toti Ati Picat?

    Sa va povestesc si eu.... 1-Luat carnet - mers vreo doua zile mai cu grija => a treia zi eram zmeu..... bineinteles am cazut.Am impresia ca in aceeasi curba in care a cazut si zahei .Am plecat de la stop de pe virtutii spre crangasi si in prima curba am franat prea tarziu si nu am mai putut sa iau curba+lipsa de experienta ca puteam sa ma inclin mai mult,am prins nisipul de pe marginea drumului si buff.Aaaa pe vremea aia eram si mai destept eram doar in tricou si casca(aviz celor la fel de destepti ca si mine).Atunci mergeam pe un Ducati 600ss cam de vreo 50km. 2 si 3- la circuit cu R6 inclinat prea mult si cauciucuri neincalzite bine => cazaturi usoare, julit carena un pic. ....si cam atat.
  3. Salut! Eu cred ca gresiti cand spuneti ca uda strazile degeaba.Mizeria de pe sosea o luam pe masini/motoare si o ducem pana la spalatorie.Astfel e mai putina mizerie pe strazi Acum serios,este o idiotenie ceea ce fac ei.Chiar si daca ar pune detergent tot nu ar rezolva nimic.Oricum nu e nici o diferenta fata de acum cativa ani cand nu udau strazile,poate doar ca mai cad niste motociclisti, sau ca avem masinile murdare in secunda doi dupa ce am iesit de la spalatorie.Trebuie facut ceva.Sunt de acord cu orice(legal) am putea face sa-i oprim. Va salut pe toti!!!
×
×
  • Creează nouă...