Sari la conținut

Vlad Revnic

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vlad Revnic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc de sfaturi!am montat cele doua furtune ce vin in fata sub far si merge super!inital am lasat doar unu si de aceea nu mergea!Numai bine!
  2. Ms de sfat...o sa incerc sa vad! » Post actualizat in 16 Jul 2015 15:09 doar din treapta a 4a iti facea si tie probleme?
  3. atunci sunt lamurit!o sa incerc sa caut in dezmembrari tot sistemul...sper sa il pot adapta!dar dc nu face numai din treapta 4? » Post actualizat in 23 Jul 2015 07:20 multumesc de sfat!am cumparat tot sistemul si merge super!initial nu am pus numai un singur furtun in fata si nici ala drept!din mers am indreptat furtunul sa intre aer si deodata a fost alt motor!In final le am momtat pe amandoua si motorul merge fluierand!MULTUMESC o zi buna!
  4. AirVentul?mai exact?ceva furtune?modelul meu se streetfighter si nu am carenele daca are legatura » Post actualizat in 15 Jul 2015 14:44 atasat e schema cu furtunele de aer...care ar fi de acolo?
  5. salut am un cbr f3!din treapta a4a incepe sa mearaga infundat si dupa aceea putin intrerupt in treptele 1 2 3 merge oki...bujiile,filtru aer au fost schimbate iar carburatoare au fost sincronizate!Daca a mai intimpinat cineva problema astept un sfat!
  6. salut!am si eu o problema cu honda mea cbr f3!Din treapta a4a incepe sa mearga infundat...cand accelerez are un moment de pauza si dupa aceea se acelereaza dar intrerupt!Nu a mai patin nimeni asa ceva?Filtru de aer si bujiile le am schimbat!Carburatoarele sincronizate!
×
×
  • Creează nouă...