Sari la conținut

Catalin Gheorghe

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Popesti Leordeni
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Kavasaki ZX-6R Ninja

Catalin Gheorghe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am mai vazut in comuna Berceni si in Popesti Leordeni ..
  2. Am primi poza de la un prieten nu stiu starea motociclistului ...
  3. Ms frumos ! Si kosh a avut accident ..?!?!
  4. Trb e ca nu am apucat sa trec motorul pe numele meu ( decat fiscalul) din cate am inteles nu ar fii o problema .. Trb sa atasez la dosarul de dauna dovata ca am trecut o la fisc pe numele meu si copia contractului vanzare cumparare) dar mi e sa nu se lege asiguratorul de asta ..
  5. Mai e o sa ma duc sa imi iau concediu medical, si sa depun dosarul de dauna la asigurator ( a avut asigurare la city insurance). Avem pe forum un avocat care sa se ocupe de parte civila ?? M-am hotarat sa il dau in judecata ( desi prima oara nu am vrut ). Toata lumea mi-a zis ca nu o sa imi iau cine stie ce de la asigurator. Asa ca vreau sa minimalizez paguba cat pot de mult . In rest sunt ok ! Ma doare tot corpu si am un picior negru de la degete pana la genunchi.
  6. Sanatate motociclistului sper sa fie cel putin la fel de norocos ca si mn !!
  7. /index.php?/topic/729842-combinezon-tschul-2pc/&do=findComment&comment=4116301 » Post actualizat in 06 Feb 2016 20:05 Va multumesc ! Si nu @MAN!AC nu eram eu ...
  8. De la el am luat costumul . Pe aceasta cale ii multumesc si online (la tel am vb ) » Post actualizat in 06 Feb 2016 17:32 Multumesc mult !
  9. Va multumesc pentru mesaje ! Nu mai are nici o legatura amiabila din moment ce am fost luat de salvare.. Am fost la politie mi-am luat dovada si acum sa vad ce fac cu asigurarile .. Am contract de cumparare dar nu am apucat sa o trec pe numele meu .. Am inteles ca trb sa fac o imputernicire la notariat cu fostu proprietar si dp sa ajung la asigurari .. Are cnv alta varianta ..?!? » Post actualizat in 06 Feb 2016 17:09 Dp accidentu asta ... Sigur pot sa ma consider norocos !!
  10. Salutare ! Eu sunt ghinionistu / norocosu Acum am ajuns acasa .. Am fost la spital si din fericire nu am nimic rupt! Am scapat usor ! Passatul a vrut sa faca stag direct din spalatorie ... Am incercat sa il evit dar nu am putut ! Motorul e dauna totala !
  11. Ma anuntati si pe mn ce a-ti hotarat ... Mi-e sa nu fie frig pe la Buzau. Parca mai repede mergea sa facem plaja la Calafat .
  12. Salut! Ma bag si eu ! Daca tot ne-am ratat sambata @MihneaRatte cu plecarea la Tulcea .. De data asta ne sincronizam » Post actualizat in 06 Nov 2015 09:01 La ce ora e plecarea? Viteza de mers ? Un restaurant bun pe traseu ??
  13. Multumesc @PoliBuc! Ma anunti la vara cand vrei sa faci traseul .. Ma bag si eu
  14. Scuze ca nu am raspuns @mihnea ... Nu am mai verificat forumul ( am vazut ca nu prea au fost doritori). Pana la urma a renuntat si RuinCV si am plecat singur... Revin mai tarziu cu poze! » Post actualizat in 01 Nov 2015 08:42 Am revenit ! Asta a fost traseul meu de ieri http://goo.gl/maps/EALVb1DF4US2 Am prins o vreme super mai putin la intoarcere cand m-a prins noaptea pe la Slobozia si am fost nevoit sa o iau pe autostrada pana acasa. Plecarea a fost la 7:20 Petrom Popesti si am ajuns acasa la 18:40 in total 760 km .. Singurele portiuni nasoale de drum au fost intre Navorbu Sacele Istria ( nu recomand), in rest a fost super. Recomand Borsu' de peste de la IVAN Pescaru Tulcea
  15. Nici acum nu ti-ai facut mobra ..? Cum ai terminat cu ciorile ??
×
×
  • Creează nouă...