Sari la conținut

Feryd

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    Shadow 600
  • Numar Moto
    Cj 81 dfc

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra etz hornet cbr600

Feryd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai exact aproape 10 kg am pierdut! Dar nu asta mă interesa! Nici puterea pt că este destulă! Sunetul de mașină de cusut mă deranja! Într-adevăr suna superb acum! Mulțumesc pt răspuns!
  2. O întrebare băieți! Finalele modifica puterea fata de tobele stock? Unii spuneau că afectează motorul și puterea lui! Dețin un xx din 2000 injecție! Mulțumesc frumos
  3. Eu am mai fost la service uri,si parca a fost altfel...ma rog m am descurcat cumva!
  4. Destul de trist! Imi spune unul ca nu are decat pneuri second ca asa se cer pe aici! De ce imi trebuie nou? Pt ca am doar doua roti si nu vreau sa mor dintr o chestie tehnica... In fine maine ajunge guma, si o s o montez la un baiat tare de treaba din Jupiter! ( Gorilla 's Garage) M a ajutat foarte mult Din pacate m a avertizat:" aici nu te prea ajuta nimeni" Pacat! Va multumesc si voua baieti! » Post actualizat in 05 Sep 2016 13:03 Cel mai tare service din Constanta nu are presa sa mi schimbe roata! Est bike sau ceva asemanator! Sau ii incurcam.. In fine,una peste alta motociclismul ramane pasionant:)))
  5. Va multumesc ,baieti! Se pare ca trebuie sa raman pana maine in Ct! Atunci sper sa ajunga guma!
  6. Am sunat la ei! Anvelopa de care mi trebuie nu au... Si dc ar avea nu ar putea s o schimbe! Le lipseste presa! Si uite asa umblu prin Constanta sa rezolv problema...si nimic! Multumesc frumos!
  7. Stie careva unde i noul sediu? Multumesc frumos!
  8. Asta a fost compromisul! Imi place tare mult motocicleta dar stiam ca o sa am probleme cu bagajele! Mersi! V a trebui sa i montez un suport in spatele spatarului..
  9. Ce solutii ar fi pt bagaje,la o Supermagna? Multam!
  10. Salut,baieti! Imi puteti spune va rog unde as putea lega doua proiectoare ceata pe o super magna? Ma refer la partea electrica! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...