Sari la conținut

D2ER

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Urmeaza :)
  • Numar Moto
    Necunoscut

D2ER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. D2ER

    Trage cu rateuri

    L-am luat doar de proba Mi-am comandat filtru de aer. Keep calm
  2. D2ER

    Trage cu rateuri

    Gata! Filtrul de aer e prea mic. L-am luat jos si fara el merge.
  3. D2ER

    Trage cu rateuri

    Nu ma pricep la mecanica
  4. D2ER

    Trage cu rateuri

    Buna ziua! Am un cross chinezesc (pana ma invat) si i-am schimbat azi carburatorul cu unul nou. Carburatorul nou este umpic mai mare decat cel vechi dar nu vad aceasta o problema. Dupa ce l-am montat, am dat sa pornesc cross-ul si totul a fost ok. Cand sa merg cu el la o tura, dadeam a 3-a si cand trageam jumate de acceleratie, incepe sa dea rateuri. Dau a 4-a si la fel. Cand trag de jumate acceleratia da rateuri si aproape moare motorul. Ati avea idee ce ar putea fi de vina ? P.S. filtrul de aer are diametrul de 38 si pe noul carburator ii trebuie de 39, dar nu cred ca afecteaza cu ceva.
  5. Care este cel mai bun instructor. Si care sa fie de treaba Ms de sfat!
  6. Vreau sa fac scoala moto si sa-mi cumpar o motocicleta. Mi-ati putea recomanda o scoala moto mai buna, cu instructori mai buni in satu-mare?
  7. D2ER

    Londra

    Nu am gasit pe google.
  8. D2ER

    Londra

    Stiti cumva un magazin de accesorii motocross in Londra ? Please help me.
  9. D2ER

    Treapta de forță

    Daca nu te deranjeaza, am invatat sa merg pe motocicleta datorita baietilor de treaba de pe forum. Daca erau ca tine, nu stiam nimic ce vroiam sa stiu. Aminteste-ti ce ai facut tu cand te-ai urcat prima data pe un moto si apoi mai incepe sa critici. Tu poate ai avut pe careva sa te invete tot timpul.... dar eu va am doar pe voi . (punct)
  10. D2ER

    Treapta de forță

    Am zis in primul topic ca "SUNT INCEPATOR". Nu am mai avut motocross. Am avut scuter iar la scuter nu ai ambreiaj.... doar tragi de acceleratie si mergi. Si findca sunt incepator, m-am gandit sa-i intreb pe oamenii care se pricep la asa ceva.» Post actualizat in 02 Aug 2015 11:11 Daca te deranjaza, nu o sa mai pun intrebari . » Post actualizat in 02 Aug 2015 11:11 Daca te deranjaza, nu o sa mai pun intrebari .
  11. D2ER

    Treapta de forță

    Am fost ieri umpic la munte si am urcat o panta cu treapta 2 dar era sa mi se opresca motorul la jumatatea urcarii » Post actualizat in 02 Aug 2015 07:08 Iar pe o fișă de la motocross imi zice ca atunci cand urc o pantă, sa trec la treapta de fortă si nu stiu care-i aia
  12. D2ER

    Treapta de forță

    Motocross-ul are 4 trepte (1-N-2-3-4). Care dintre aceste 4 trepte e treapta de forta cu care urci pe dealuri ( asa imi scrie pe o fișă de la motocross)
  13. D2ER

    Treapta de forță

    Care este treapta de forță? Ma refer la momentul urcării. Mersi.
  14. Mersi. Distractie placuta sa aveti si voi baieti
×
×
  • Creează nouă...