Sari la conținut

Radu1

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Radu1

  1. Sunt din Sibiu, sunt cateva drumuri in panta. Daca zici ca se poate face si Transfagarasanul cu el atunci e clar ca nu o sa am probleme.
  2. Multumesc pentru sfaturi! Nu vreau sa cumpar ceva mai mare de 125cc, in primul rand pentru ca vreau sa circul legal si in al doilea rand pentru ca nu am mai condus nicio motocicleta in afara de un scuter de 49cc, deci nu prea am experienta si nu vreau sa ma risc cu ceva mai puternic. Imi place Intruder-ul, multumesc de sugestie. Problema este ca la Intruder preturile pornesc de pe la 1200 euro, si a trebuit sa urc pana la 1400 ca sa gasesc una buna. Daca o sa mai pot creste bugetul, o sa ma orientez spre un Intruder. Este ok si 70 km/h, nu cred ca o sa am nevoie de mai mult in oras. Probabil ca o sa fie la fel si in afara orasului daca evit autostrazile.
  3. Salutare tuturor! Am 16 ani si vreau sa va cer ajutorul pentru a alege o motocieta. Bugetul maxim este de 1100 de euro si trebuie neaparat sa poata fii condusa cu A1. Cel mai probabil o voi cumpara de pe site-ul mobile.de , daca nu o sa o gasesc si pe site-urile din Romania. M-am gandit la un cruiser, iar cele mai bune variante cu motor de 125cc mi s-au parut Yamaha Virago si Honda Rebel. Yamaha imi place mai mult pentru ca arata mai bine si pentru ca are motor in V care din cate am vazut suna mult mai bine decat cel cu doi cilindri in linie de pe Honda. Intrebarea este, sunt de ajuns cei 9 kw pe care ii produce? Stiu ca cruiserele nu sunt motociclete de viteza, dar vreau sa pot urca pante mai abrupte fara sa schimb in primele trepte si sa pot sa pot sa merg cu 80-90 km/h pe distante mai indelugate.Astept pareri si sugestii
×
×
  • Creează nouă...