Sari la conținut

Constantin Costy

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Constantin Costy

  1. Am o Aprilia 250 RS nu gasesc mecanic,sintome se uda bujia,cind o pornesc imi da rateuri la o toba si ainceput sa consume benzina multa . detali ce va
  2. Problema e ca una dintre bujii e mereu umeda/uda! O sa ma bag sa verific pistonul si ce mai e pe acolo si vom vedea ce va fi. » Post actualizat in 06 Aug 2015 05:23 Ea porneste immediat, doar ca una din tobe merge, iar cealalta da rateuri,ca si cum ar vrea s-o ia. Chiar nu stiu sa explic mai vine ce "simptome"are. » Post actualizat in 06 Aug 2015 05:23 Ea porneste immediat, doar ca una din tobe merge, iar cealalta da rateuri,ca si cum ar vrea s-o ia. Chiar nu stiu sa explic mai vine ce "simptome"are.
  3. Salut. Sunt din Constanta si am si Eu nevoie de ajutorul cunoscatorilor, bikerilor mai experimentati! Am o motocicleta Aprilia RS50 cu care stau de un an in curte deoarece nu gasesc un mecanic care sa o si repare. Recunosc ca nici eu nu m-am bagat la ea din lipsa de timp si cunostinte prea multe. Ultimul raspuns al unui mecanic de la un service de motociclete a fost:"vinde-o, frate, ca nu e buna!" As vinde-o, dar nu ia nimeni o vechitura stricata,care nu porneste! A doua este o Aprilia RS250, care de curand merge doar intr-un piston si mi-a mancat 10l benzina la 5 km mers cu ea. La fel, nu intentioned sa intru in ea si prefer sa caut un mecanic care are habar,dar nu gasesc! Astept cu nerabdare ajutorul vostru!
×
×
  • Creează nouă...