Sari la conținut

Jak59

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Jak59

  1. Cand o sa faci diferenta intre accident si tamponare, atunci ai sa realizezi ce prostii ai scris aici.

    Dacă după tine ce a scris colegul in primul post e tamponare, eu ma retrag din discuție.

    Ca să fi fost încadrat ca accident trebuia sa-l arunce de pe pod sau să treacă cu mașina peste el?

  2. Si eu sunt curios cum se termina. După mine ambii sunt vinovați de fugă de la locul accidentului. In primul rând nu ai voie sa muti vehiculele implicate într-un accident cu vitime. Nu trebuie să-ți rupi gâtul, coloana sau vreun picior ca să pozezi in victimă. Unii au declarat la poliție ca au facut atac de panică in urma accidentului și au chemat salvarea, in timp ce pe voi va tăvălesc astia pe jos și dacă sunt doar blugii rupți in genunchi ziceți că nu aveți nimic.

    Amiabilă poți face doar cât sunt implicați doar doi participanți in accident:

    "Constatarea amiabila se poate realiza doar daca s-a produs un accident rutier fara vatamari corporale, doar cu pagube materiale si in care sunt implicate maximum doua vehicule , care detin asigurare RCA valabila la data producerii accidentului. Trebuie sa fiti atenti daca din accident nu au rezultat pagube si la alte structuri (stalpi, garduri, cladiri etc.), caz in care evenimentul trebuie raportat la Politie."

    Sursa hotnews.ro

  3.  

    o fi ala meltean de olt da' si tu esti cepl putin special... dupa ce te-a depasit te-ai simtit ranit in orgoliu si ai zis sa ii intri iar in fata ca poate ii pare rau sau ce? sincer dintre voi doi prostul mai mare nu e soferul de olt... il vezi agitat si dobitoc, tu o cauti cu lumanarea... gayfest in plm!

    Sunt multi care îi deranjează ca treci pe lângă ei,indiferent pe ce parte și nu numai ca nu-ți fac loc, dar te mai și înghesuie în bordură sau celelalte masini.Dacă ei nu pot merge mai departe, nici tu nu trebuie sa mergi,chiar dacă ai loc să treci. Cam așa gândește un șofer "bucureștean", indiferent din ce parte a țării este.

     

    @initiator Nu înțeleg de ce pierzi timpul pe forum și nu mergi la poliție.

×
×
  • Creează nouă...