Sari la conținut

Jak59

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Yamaha MT 09 Tracer
  • Numar Moto
    B319JAK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha MT 09 TRACER, YAMAHA MT 09, KTM 690SM,Aprilia Pegaso 650

Vizitatori Recenți Profil

401 citiri profil

Jak59's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Dacă după tine ce a scris colegul in primul post e tamponare, eu ma retrag din discuție. Ca să fi fost încadrat ca accident trebuia sa-l arunce de pe pod sau să treacă cu mașina peste el?
  2. Si eu sunt curios cum se termina. După mine ambii sunt vinovați de fugă de la locul accidentului. In primul rând nu ai voie sa muti vehiculele implicate într-un accident cu vitime. Nu trebuie să-ți rupi gâtul, coloana sau vreun picior ca să pozezi in victimă. Unii au declarat la poliție ca au facut atac de panică in urma accidentului și au chemat salvarea, in timp ce pe voi va tăvălesc astia pe jos și dacă sunt doar blugii rupți in genunchi ziceți că nu aveți nimic. Amiabilă poți face doar cât sunt implicați doar doi participanți in accident: "Constatarea amiabila se poate realiza doar daca s-a produs un accident rutier fara vatamari corporale, doar cu pagube materiale si in care sunt implicate maximum doua vehicule , care detin asigurare RCA valabila la data producerii accidentului. Trebuie sa fiti atenti daca din accident nu au rezultat pagube si la alte structuri (stalpi, garduri, cladiri etc.), caz in care evenimentul trebuie raportat la Politie." Sursa hotnews.ro
  3. Sunt multi care îi deranjează ca treci pe lângă ei,indiferent pe ce parte și nu numai ca nu-ți fac loc, dar te mai și înghesuie în bordură sau celelalte masini.Dacă ei nu pot merge mai departe, nici tu nu trebuie sa mergi,chiar dacă ai loc să treci. Cam așa gândește un șofer "bucureștean", indiferent din ce parte a țării este. @initiator Nu înțeleg de ce pierzi timpul pe forum și nu mergi la poliție.
  4. Daca ai dat tu primul, uita de poliție. Nu prea mai tine cu daca nu dadeam eu, dadea el ...doar nu esti Nostradamus
  5. Va salut! Caut placute fata/spate pentru Pegaso 650 injecție, dca stiti un magazin in Bucuresti si rulmenți roata spate.Exclus SH,dezmembrari etc. Multumesc anticipat
  6. Vis-a-vis de Autovit,pe splai ,in curte la service Axa ,intrebi de Razvan.Suma a fost modica fata de alte service-uri.
  7. A mea se oprea la fel în mers,după ce i-am curățat injectoarele si clapeta de admisie am scapat de problema.Daca ai scanteie si bujia este curata nu este de la ea.
  8. Am gasit la dezmembrari, cel care-l vinde spune ca are 17 mm in interior,ramane sa-l masor pe al meu. Din ce am gasit pe net, au coduri diferite desi,cel putin vizual,sunt identice.
  9. Cine stie daca melcul de kilometraj de e un Pegaso din 1999 se potriveste la modelul pe injecție din 2001. Sau daca stie cineva de unde pot lua unul pentru acest model,ma intereseaza in special rotita zimtata de plastic (sau ce-o fi ala) din interior.
  10. Salutare tuturor! Am intrat si eu in acest grup cu un Pegaso din 2001 pe injectie. Din ce-am citit in acest topic (cam 90% ) se pare ca este fosta mobra a lui Shumilica care, după un scurt popas pe la Buzau a ajuns la mine. Bafta la toata lumea si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...