Sari la conținut

Ionescu Daniel

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

561 citiri profil

Ionescu Daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. El si cu set de 50 cc tot pana la 60 se ducea, mai sus nu trecea, cu cel de 80 cc la fel, pana sa-i schimb CDI-ul, ramanea blocat la 8000 RPM, acum ca i-am schimbat CDI-ul, trece de 8000 RPM doar ca scade imediat ca-i taie benzina... Am inteles ca e ceva pe la variator, un distantier, si daca-mi puteti spune si cam ce greutate sa pun rolele, sa le schimb. La carburator am citit iar ca e un cui ce opreste cuiu' pontou sa se ridice, dar nu gasesc nimic... » Post actualizat in 11 Aug 2016 12:52 Ma poate ajuta cineva?
  2. Salut, de curand mi-am cumparat si eu un scuter si am o mica 'problema', sa zic asa. Nu prea vrea sa treaca de 60 km/h, i-am schimbat CDI-ul, i-am pus unu' nelimitat dar tot nu trece, cand trece de 8000 RPM, ii taie benzina, oare de la ce sa fie? Nu prea ma pricep si nici nu prea am pe cineva pe aici care sa se priceapa... Daca imi puteti explica mai asa, 'ca la prosti' mai pe inteles ) Sunt incepator asa ca am nevoie de ajutor, nu cred ca s-a nascut cineva invatat, sper ca nu cer prea mult, multumesc frumos! Am inteles ca trebuie scos ceva de la variator, un distantier sau ceva, daca vreti sa-mi explicati, multumesc
  3. Gluma de scuterist, ai incercat sa faci si tu o gluma si nu prea ti-a iesit...
  4. Pai acela nu este cel pentru aer? Sa-i reglezi aerul?
  5. Pai am gasit pe diferite forumuri ca este un surub pe langa relanti... Doar ca nu prea imi dau seama care este, daca ma poate ajuta cineva este perfect, multumesc!
  6. Imi poate spune si mie cineva unde este acel surub de la carburator care taie benzina? I-am schimbat CDI-ul, acum trece de 7000 RPM dar dupa ce trece, moare imediat.. Cred ca dupa nu mai primeste benzina, are cineva idee cam ce as putea sa-i fac?
  7. Pai si intr-un fel ma bucur ) Si am vazut ca nici alea racing nu sunt prea scumpe, adica am vazut ca pretul variaza intre 15 si 50 de lei.
  8. Pai si daca ii pun un CDI Racing are ceva? Adica care sunt avantajele unui CDI Racing si unu universal made in china?
  9. Salut! De curand mi-am luat si eu un scuter, am avut set de 50 cc pe el si atingea viteza maxima de 55 km/h, caroseria este cam mare de fel. Am crezut ca nu se duce mai tare din cauza setului si a caroseriei asa ca am hotarat sa-i schimb setul, astazi i-am pus un set de 80 cc dar tot la fel trage. Deci sigur are limitator, doar ca nu stiu sigur unde este si nu prea as vrea sa-mi bag nasul asa aiurea sa stric ceva, vreau mai intai sa cer sfaturi celor priceputi, va multumesc mult si astept raspunsurile voastre. Stima!
×
×
  • Creează nouă...