Sari la conținut

Robert Sc

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Robert Sc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. La Aprilia RS 125 cu Power Valve daca nu are lamela, dar a ramas PW pe deschis merge fara probleme? Care e diferenta? As vrea sa iau RS-ul asta de la cineva care il are. Eu am mers putin cu el si nu am sesizat diferente. Merge ca una care l-ar avea cu lamela cu tot ce-i trebuie... Adica nu e puturoasa la ture mari, se cunoaste ca are PW, la peste 7000 de ture trage bine, ca si cum ar fi totul ok. Care ar fi diferenta daca i-as pune lamela sau il las asa? Se tureaza mai mult daca ii pun lamela sau e aceeasi chestie? Se merita sa o pun? Stiti cumva de unde pot sa cumpar pinion nou spate ieftin pentru Aprilia RS 125 din 97?
  2. Salut. Am o Aprilia RS 125 dar nu am CDI la ea. Cum as putea sa o pornesc fara el ? Mi-a zis cineva ca o pot porni si fara, sa leg niste fire si gata... Dar nu stiu despre ce e vorba. Voi ce ziceti ?
  3. Nu cred ca au schimbat CDI... Acum nici eu nu stiu cum arata inainte pentru ca am mers cu el 2 zile si l-am dus direct la service dupa ce l-am cumparat si nu l-am desfacut sa ma uit in el . » Post actualizat in 20 Aug 2015 14:26 Nu am stat langa ei... Nici nu cred ca m-ar lasa.. Prea putini sunt de acord sa stai langa ei, ca dupa furi meserie si ei numai fac bani ) » Post actualizat in 20 Aug 2015 14:27 Pai asta e faza. nu stiu de ce numai porneste la impins . » Post actualizat in 20 Aug 2015 14:28 Am doar un fir gros care e rosu cu o dunga alba subtire. Electromotorul e cu mufa .
  4. Din 2006 » Post actualizat in 19 Aug 2015 21:08 Cred ca o sa ma duc la service. Da am platit sa imi instaleze semnalizarile cumparate de la ei, sa faca stopul pe frana, sa imi puna cauciucurile noi pe care tot de la ei le-am luat...
  5. Va multumesc pentru sfaturi. Momentan nu stiu ce sa fac, daca sa schimb fisa, daca e din cauza bateriei, daca trebuie reglat amestecul de benzina si aer... Cred ca o sa ma duc maine din nou la service sau o sa chem pe cineva... Nu cred ca pot sa rezolv asta singur..
  6. 1. Am crezut ca o sa pot sa il pornesc eu acasa. O sa ma duc maine inapoi la service. 2. Da, am acumulatorul pe motocicleta.
  7. Scanteia a fost verificata la service cu ceva care se verifica daca da scanteie. A fost verificata si cum fac majoritatea ( scos bujie bagata in fisa si atinsa de altceva sa se vada daca da scanteie ) » Post actualizat in 19 Aug 2015 18:44 Bateria e noua + de asta de ce sa o incarc daca eu vreau sa il pornesc la impins ? Pot sa fac asta chiar si fara baterie...
  8. Cand l-am dus acolo era deja stricat electromotorul... era varza. Magetii is rupti, i-am sI scos... Nu am pretentii sa porneasca la buton, dar de ce nu porneste la impins ? De ce nu da scanteie cum trebuie ? Inainte sa il duc acolo pornea din prima si cand il scot il imping, ma dau din deal, am fost tractat si tot degeaba ? Eu as pune electromotorul asa de forma, defapt numai mufa aia as pune-o inapoi... poate are vreun efect, poate are rol de masa sau stiu eu ce... Zic asta pentru ca inainte avea electromotorul si pornea cu toate ca era stricat. » Post actualizat in 19 Aug 2015 18:28 Service-ul se numeste Madras, si se afla in Iasi.
  9. Salut ! Am scos motorul din service si numai porneste la impins. L-am dus acolo ca sa imi puna semnalizarile, sa faca stopul pe spate si sa il faca sa porneasca din nou la buton. Cand l-am luat mi-au zis ca electromotorul e stricat si imi trebuie unul nou si o sa imi porneasca din nou la buton, dar de ce numai porneste la impins? Are vreo legatura electromotorul cu pornitul la impins? Am observat ca nu prea da scanteie ( un vecin din cartier a zis ca i-au semnalizarile din curent si nu are putere sa dea scanteie cum trebuie ). Pot sa pornesc motocicleta la impins fara electromotor? Inainte il impingeam jumatate de metru si pornea, dar avea electromotorul pus ( stricat ). Electromotorul are un cablu cu mufa si cred ca are un rol de masa sau ceva de genul. Merita sa pun electromotorul inapoi chiar daca e stricat si sa incerc sa il pornesc din nou ( tot la impins ) ? Motorul e un Aprilia RS 125.
×
×
  • Creează nouă...