Sari la conținut

kawasaki_axx

INACTIV
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kawasaki_axx

  1. 1.Punki (evident fara cazare)

    2.Oana + Tudor

    3.Cristi + Alexandra

    4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici )

    5.Gino xXx

    6.Valentin+Doris

    7. Mihai + Dorothea

    8. Octav + Alina

    9. Marius (mariuscojo)

    10. Daniel + Cristina

    11.Emil

    12.Robert + sotia

     

     

    Mor de invidie ca nu pot merge si eu .. :baldy: Va doresc calatorie placuta si distractie maxima ! :cheers:

    De cand mi-a explodat motorul ,ma agit sa imi vand celelalte motoare,sa pot face rost de finante si sa readuc pe asfalt iubirea mea !Piata moto e moarta asa ca astept ...vremuri bune !Asfalt uscat si distractie frumoasa ! :wave:

  2. Salutare tuturor!M-am hotarat sa-mi iau si eu o Hayabusa...merg de 3 ani pe o Jawa deci ar fi un salt foarte mare. Am ales aceasta motocicleta pentru ca in primul rand o vreau pentru plimbari mai lungi si mi se pare ca imbina perfect puterea ,viteza si comfortul (mai ales comfort pentru ca nu o sa merg singur) si nu in ultimul rand imi place enorm de mult cum arata. Ce spuneti,mi s-ar potrivi aceasta motocicleta?

     

    Spui bine chiar tu ...ar fi un salt foarte mare ! Alegerea e buna DAR ...nu-i prea mult ?

    Nu o lua in nume de rau (nici cocos nu vreau sa ma dau ,departe de mine )dar de la jawa la busa e de la bicicleta la motoreta , diferenta e destul de mare asa imi pare mie ,e FOARTE MULT !!!!

    Alegerea e a ta ,ia-o usor daca esti hotarat pentru ca , chiar merita ,dar cu mare atentie !

    Bafta !!!

  3. Vezi de pe unde imi aduci si mie o scoica ceva de genul sa am amintire de la tine ca tu ai fost pe mare te`ai dat cu vaporul :unsure: si eu am stat acasa si m`am dat cu motorul :makeout: ba si ai grija la sirene am auzit ca sunt periculoase noaptea :makeout:

    :P asta e buna rau ....

    Salutare !!! ..va spun si eu ,acum ca am revenit pe acasa ...

    Am o rugaminte ,am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru modelul 99 .Il are cineva ? Parca la un moment dat si tu Nasule aveai nevoie ,ai gasit ?

    Despre intalniri ce se mai aude ?

  4. eu in privinta confortului ptr pasager ce pot sa adaug este ca de cand am cumparato ,nu mai am scapare singur cu ea :unsure: pe vfr nu se inghesuia sa iasa la plimbari . testul cel mare va fi drumul pana-n Romania :crack: si retur

     

    :) Eu am imprumutat saua de pasager intentionat !Asa, sunt doar eu cu EA ! :)

  5. :) :crack:

    Acum ,serios,ce rost au discutiile astea? Trebuie ca proprietarii de Hayabusa sa justifice alegerea facuta?Bun..dar de ce si mai ales in fata cui?Atatea discutii inutile din cauza unuia care a inodat ghidonul si s-a julit,in oras ...Bravo lui,daca pica cu bicicleta,nu era nimic interesant. Cand cele doua cuvinte''Hayabusa" si ''accident'' sau ''cazatura''ies din contextul unei discutii,clar ce iese...Nu iau apararea nimanui,chiar daca este proprietar de busa,cu atat mai putin tipului in cauza,dar intotdeauna o sa iau apararea prietenilor mei...(a se citi Robert Cristea&co)Asa ca eu cred ca stie ce vorbeste si nu vorbeste niciodata fara sa aibe nimic de spus asa cum sunt altii de pe aici. :unsure:

     

    Sunt de acord cu tine si iti dau dreptate ,insa consider ca am postat scurt si la obiect visa-vis de ce afirma unii sau se zbat sa umple rinduri fara noima ...

    Cum asi putea fi de acord cu cel ce spune ca intorci mai degraba troleibuzul decat o busa ,ca e o motoreta foarte fiabila ,cum sa inteleaga omul ca sunt si motoare mult mai grele si la fel de puternice ca si hayabusa ,ii pot demonstra aratand-ui ce am eu in garaj de ani buni ,nu cu poze vechi..(te invit Colonele si discutam in ce stil vrei tu si cu berea pe masa ..)

    Am 55 de kg si de cand ma stiu am condus doar motoare grele ,la kilogramele care le am ii pot demonstra oricui ce pot face cu o motoreta grea ,cum o ridic de jos sau cum o intorc pe cric sau pe o strada cu sens unic (atentie Colonele si altii ,nu ma laud !)Ca sa iti aduc un argument bun fa o comparatie kawasaki 1100 vs hayabusa ,asa vei stii ca una are 297 la gol /340 plin iar cealalta 248 la gol/260 plin .Ce zici ?

    Da COLONELE ,am si hayabusa si cand cineva spune numai prostii ii raspund scurt si sec ,daca ar iubi o anume motocicleta ar stii foarte multe despre ea si nu ar spune prostii .Ma opresc aici ..

    TOT ce a spus robert e adevarat !

     

    P.S.

     

    NU are legatura cu accidentul in sine ci despre motocicleta cat si despre cei ce vb prostiii de hayabusa !

    Colonele bem o bere ? :)

  6. nimeni nu s-a plans de greutate. are exact cat trebuie pentru un troilebuz ca sa fie stabil :unsure:

    e si asta un avantaj, e ca si cum ai merge cu pasager pe o motocicleta normala, ai mai multa stabilitate, nu te deranjeaza vantul...

     

    anul trecut am avut 4 motoare cu care m-am dat si totusi n-am venit pe aici sa laud unul sau altul dar cand vad ce ineptii posteaza "expertii" de mai sus ma apuca rasul/plansul. cum sa zici de hayabusa ca e usoara sau ca e usor de manevrat sau ca e agila? sau macar sa specifici in comparatie CU CE este atat de buna/usoara... poate in comparatie cu un tramvai nu cu alte motocilete...

     

     

     

     

    ma bucur ca ti-ai rupt din timpul pretios si ti-ai argumentat atat de mult interventia pe acest topic.

    e de apreciat si modul in care ai argumentat afirmatia de mai sus, cat de explicit ai fost cand ne-ai luminat pe toti cu ce am gresit eu.

    ma rog, unii nu pot mai mult, e scuzabil

    bafta la urmatorul post, sigur scoti mai mult de 10 litere din tine, poate faci chiar si o fraza, un enunt, ceva :)

     

    ps: ca sa nu mai vad replici d-astea imberbe (offtopic la offtopic) am atasat poza cu motocicletele pe care le-am avut anul trecut. intre timp au fost vandute toate, noii proprietari sunt useri aici, pot confirma.

    ii rog pe cei care nu au condus mai mult de 1 motocicleta in viata lor sa nu mai vina sa ne spuna noua cat de tare e motocicleta AIA si cat de bine se misca pe asfalt cu ea, ceva de speriat nu alta!

     

    Vezi ca-ti pleaca trenul din gara ...Vorbesti numai prostii si vii cu argumente puerile ,si ca sa-ti explic ce si cum e cu motociclismul si mai ales cu hayabusa cred ca ai deveni mai ametit decat esti acum ,asa ca ... hai pa !

     

    P.S.

     

    Noi 2 , am mai avut discutii in contradictoriu si ti-am demonstrat ca in mare parte gandesti gresit ,iar gandurile ce le dezvolti impreuna cu altii ca tine nu au legatura cu motociclismul ...

  7. :unsure:

    @white8snow,cum spunea @kata san mai sus,trebuie sa incluzi si cuplul dezvoltat de cele doua motoare in calculele pe care cred ca ai inclus decat caii putere,nu?Ca sa poti face o comparatie,trebuie sa fi in saua ambelor motociclete si apoi mai vorbim.@Emylio poate sa iti spuna,el a avut fireblade si acum busa.cred ca el stie cel mai bine diferentele.Si nu cred ca vrei sa iti iei Busa pentru circulatia urbana sau crezi ca da bine la terase?Nici gand,mai bine da o ''ascutitoare''de 600 cu tobe sub sa

     

    :)

  8. iar cei care cunosc acest motor rad cu lacrimi cand citesc asemenea aberatii :unsure:)

    intorci mai usor un troleibuz pe o strada cu sens unic decat busa :))

     

     

     

    da, fulg nu alta. efectiv mai usoara cu 50 de kile decat un cbr sau un gsxr. sau era invers?

    tu cand ai spus ca era "usoara fata de multe alte motociclete" la care motociclete te refereai? la chopperele custom de pe discovery? sau la care?

     

    NOTA 2 ! Stai jos...

  9. 9 in oras si zici ca nu e mult ... mie si 6.5 mi se pare mult , masina imi ia 6% si motoru mai mult ... poi nu prea e corect.

    9 % mi se pare enorm de mult .

     

    am niste amici cu motoare asemantoare prin bm , un r1 imi zice ca ii ia 5 % , altu cu un zx9 zice ca i la 4 si ceva , da dupa parerea mea umila eu zica ca domnii aia abereaza sau nu stiu sa si faca litrometrarea corect . eu am facut plinu de mai multe ori si am mers 100 km fix si am bagat iar plinu , tot intre 6 si 7 imi iese oricum merg , ultima data mi-a iesit 6.5 cu pasager afara din oras da i-am dat si peste 200 si am mers constant la 6 7 mii cu 140 + .

     

    ma gandea am serios sa mi iau busa dar daca trece de 7 la consum imi iau gandul ca nu mi voi permite sa alimentez pe cat vreau sa ma plimb

     

    :crack: :laugh: ...pai o herghelie de cai cu cei tii ,cu o mana de paie ...???

  10. Intreaba pe RoCristea nu ai vazut cum arata a lui :kiss:...uni spun ca ii strica aspect echipata asa de drum...dar parerile sunt impratite si parerea mea.. :lol:

     

    Mie personal imi place mult cum arata cu totpcase-urile montate ,soimul lui Roco ! O avantajeaza si culoarea si faptul ca sunt in aceeasi nuanta ca si motorul . :P Sunt curios daca i s-au potrivit noile discuri ... :cheers:

    Nasule tinem legatura si vorbim..

  11. Am pus mai jos niste poze. Motocicleta se afla in Bucuresti.

     

    Asta era singurul zzr de 400 care atingea 240 km\h ,si care a fost demontat surub cu surub cap coada de 3 ori ...Serios ! Super tare motoreta !

     

    La cum arata si ce spui tu ca are investitia te duce pe la 250 euro ...si merita investitia ...de-l vei da posesorul va fi f multumit de el !!!

     

    Te salut Radule !

  12. Salut Robert, salut Emylyo.......io vin pe mal;u Dunarii. Daca toate's bune ma pornesc. Treaba e ca intre 20-24 iulie, adica peste cateva zile voi fi la Tulcea la un workshop de aerografie. Dupa asta, sunt liber si vin musai.V-am pupat si sa ne vedem sanatosi. Capitanu' a plecat pe mare...iar daca cineva vrea piese de la el, sa ma contacteze. :kiss:

     

    Pe 2 august aveam programata plecarea in concediu cu familia ,daca reusesc sa aman un pic vin si eu cu soimul impreuna cu Nasu ! :lol:

  13. imi place hayabusa... numai ca prea scumpa pentru mine acum. o sa trec la cbr 1100 xx black bird, si apoi la hayabusa. treptat treptat.

     

    Inainte de busa tot pe 1100 am mers , doar ca era kawasaki ! Din toamna trecuta , il am la vanzare sub pretul ei real, comparativ cu ce poate si stie ...dar e diferenta mare , kawa fata de busa ! Dupa busa nu mai e nimic , doar Y2K !!!

  14. Salut ! Am un suzuki SV 650 N pe care l-am tavalit un pic. Urmare : aripa fata sparta de la imbinari si jumatate mototolita, carena dr spate putin polizata. Cam cat m-ar costa aripa (nu stiu daca reconditionata se poate sau doar sa o refaci complet)

     

    Multam

     

    Trebuie sa vad despre ce e vb ..suni ,programez si vb .

  15. Nu mai vopsesti deloc...sau nu mai vopsesti integral?eu am dor cateva zgarieturi....care ar trebui acoperite

     

    Nu mai vopsim deloc ! Cu vopseaua pe baza de apa impusa de Uniunea Europeana am intampinat cateva probleme legate de culoare ,nuanta si aspect final la vopsirea carenelor atat din plastic cat si din fibra .Nu mai vopsim deloc !

    Reparam ,modificam etc...

×
×
  • Creează nouă...