Sari la conținut

kawasaki_axx

INACTIV
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    toate cu AXX
  • Club
    Streetraider

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Hayabusa Kawasaki 1400 ,1100 ,ZX10R Honda 1000RR REPSOL

kawasaki_axx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mor de invidie ca nu pot merge si eu .. Va doresc calatorie placuta si distractie maxima ! De cand mi-a explodat motorul ,ma agit sa imi vand celelalte motoare,sa pot face rost de finante si sa readuc pe asfalt iubirea mea !Piata moto e moarta asa ca astept ...vremuri bune !Asfalt uscat si distractie frumoasa !
  2. Spui bine chiar tu ...ar fi un salt foarte mare ! Alegerea e buna DAR ...nu-i prea mult ? Nu o lua in nume de rau (nici cocos nu vreau sa ma dau ,departe de mine )dar de la jawa la busa e de la bicicleta la motoreta , diferenta e destul de mare asa imi pare mie ,e FOARTE MULT !!!! Alegerea e a ta ,ia-o usor daca esti hotarat pentru ca , chiar merita ,dar cu mare atentie ! Bafta !!!
  3. asta e buna rau .... Salutare !!! ..va spun si eu ,acum ca am revenit pe acasa ... Am o rugaminte ,am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru modelul 99 .Il are cineva ? Parca la un moment dat si tu Nasule aveai nevoie ,ai gasit ? Despre intalniri ce se mai aude ?
  4. Din pacate eu nu pot veni nici la Fetesti la Emylio nici la Brasov ,treburi de familie...doar daca ramane ceva stabilit de la mijlocul lunii august spre septembrie ,voi veni cu mare placere insotit de noi soimi !!! Sa auzim de bine !!!
  5. kawasaki_axx

    Near Miss

    Ce ne tine in suspans !
  6. omul nu a mai dat nici un semn ...iar eu m-am legat neintentionat de posturile lui ...
  7. Eu am imprumutat saua de pasager intentionat !Asa, sunt doar eu cu EA !
  8. Sunt de acord cu tine si iti dau dreptate ,insa consider ca am postat scurt si la obiect visa-vis de ce afirma unii sau se zbat sa umple rinduri fara noima ... Cum asi putea fi de acord cu cel ce spune ca intorci mai degraba troleibuzul decat o busa ,ca e o motoreta foarte fiabila ,cum sa inteleaga omul ca sunt si motoare mult mai grele si la fel de puternice ca si hayabusa ,ii pot demonstra aratand-ui ce am eu in garaj de ani buni ,nu cu poze vechi..(te invit Colonele si discutam in ce stil vrei tu si cu berea pe masa ..) Am 55 de kg si de cand ma stiu am condus doar motoare grele ,la kilogramele care le am ii pot demonstra oricui ce pot face cu o motoreta grea ,cum o ridic de jos sau cum o intorc pe cric sau pe o strada cu sens unic (atentie Colonele si altii ,nu ma laud !)Ca sa iti aduc un argument bun fa o comparatie kawasaki 1100 vs hayabusa ,asa vei stii ca una are 297 la gol /340 plin iar cealalta 248 la gol/260 plin .Ce zici ? Da COLONELE ,am si hayabusa si cand cineva spune numai prostii ii raspund scurt si sec ,daca ar iubi o anume motocicleta ar stii foarte multe despre ea si nu ar spune prostii .Ma opresc aici .. TOT ce a spus robert e adevarat ! P.S. NU are legatura cu accidentul in sine ci despre motocicleta cat si despre cei ce vb prostiii de hayabusa ! Colonele bem o bere ?
  9. Vezi ca-ti pleaca trenul din gara ...Vorbesti numai prostii si vii cu argumente puerile ,si ca sa-ti explic ce si cum e cu motociclismul si mai ales cu hayabusa cred ca ai deveni mai ametit decat esti acum ,asa ca ... hai pa ! P.S. Noi 2 , am mai avut discutii in contradictoriu si ti-am demonstrat ca in mare parte gandesti gresit ,iar gandurile ce le dezvolti impreuna cu altii ca tine nu au legatura cu motociclismul ...
  10. Luna august pauza...mergem in concediu..
  11. ...pai o herghelie de cai cu cei tii ,cu o mana de paie ...???
×
×
  • Creează nouă...