Sari la conținut

ktm2stroke

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    ktm

ktm2stroke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. are cineva de vanzare o pedala de ktm 125/200 2004-2005 ?
  2. Salut ! Stie cineva unde as putea gasi o sticla pentru far la modelul ktm 2005 ? sau tot farul. Sau este cineva care are ? Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.
  3. Iar n-ai inteles, motorul de care intreb eu nu e ala din linkul de mai sus,linkul ala a fost pus acolo de cineva aiurea.Motorul de care intreb e ala din pozele incarcate de mine.
  4. Va salut ! De ceva timp caut sa-mi cumpar un ktm exc 300 .Am gasit un ktm exc 300 din 2007 in Caras -Severin ,proprietarul actual al motorului spune ca nu are acte de inmatriculare ci doar un contract v-c cu fostul proprietar ,care l-a randul lui asa l-a luat si el. Dupa seria de sasiu data de el chiar ar fi un ktm 300 exc 2007 . Ce este dubios este ca are pornire electrica(care este defecta) ,dar din cate stiu eu,ktm 300 exc dupa 2008 vine cu pornire la buton ,mai e ciudat faptul ca telescoapele sunt gri ,pe cand ktm exc 300 2007 are telescoapele si furca negre,si nu in ultimul rand este un exc fara acte(cam toate exc-urile au acte).Cunoaste cineva aceasta motocicleta?Pentru cei care au avut exc-uri,si care au vazut multe exc-uri ,asa ar trebuie sa arate un exc 2007? Puteti sa-mi dati niste sfaturi daca merita cumparata o asfel de motocicleta? (proprietarul sustine ca motocicleta este in stare foarte buna,nu necesita investitii cu exceptia pornirii electrice).Multumesc,si scuze daca am postat unde nu trebuie.
×
×
  • Creează nouă...