Sari la conținut

Alex Balta

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alex Balta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pentru raspuns. Se pare ca o rezolvare ar fi sa inlocuiesc arcurile de la discurile de ambreiaj cu unele mai puernice. Stima si respect Asfalt uscat la toti !
  2. Multumesc pentru raspunsuri. O sa desfac clutch slave cylinder(nu stiu ce termen are in romaneste) sa il curat, poate este mizerie pe acolo. La masina, aproape de jumatatea cursei, dupa ce apas pedala, pot spune ca a debraiat complet.
  3. Motocicleta are in jur de 24000 km Am cumparat-o la 23500 km Debraiaza sus, fix cand ating maneta.
  4. Asta banuiesc si eu, uszura discurilor de ambreiaj. Chestia e ca nu patineaza deloc ... Lichidul a fost inlocuit de mine acum o saptamana si aerisit bine in prealabil.
  5. Buna seara motociclisti, Rog daca se poate sa primesc lamuriri in legatura cu o asa zisa problema la motocicleta mea, mai exact un Ducati Monster 620 din 2003 : Problema este la ambreiaj, mai exact, ambreiajul cupleaza chiar in ultimul centimetru din cursa manetei. Este normal acest fenomen? Exista vreun reglaj petru a avea un control si o cursa mai lunga a ambreiajului? Multumesc si imi cer scuze pentru eventualul deranj. Mentionez ca ambreiajul este hidraulic. Numai bine !
  6. Buna seara Ducatisti si nu numai, Rog daca se poate sa primesc lamuriri in legatura cu o asa zisa problema la motocicleta mea, mai exact un Ducati Monster 620 din 2003 : Problema este la ambreiaj, mai exact, ambreiajul cupleaza chiar in ultimul centimetru din cursa manetei. Este normal acest fenomen? Exista vreun reglaj petru a avea un control si o cursa mai lunga a ambreiajului? Multumesc si imi cer scuze pentru eventualul deranj. Numai bine !
  7. Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon a domnului Andu?
  8. Salutari tuturor ! Sunt proaspatul posesor al unei bijuteri pe nume Monster, Ducati Monster, 620 din 2003. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. Fostul propietar a taiat din cadru si vreau sa-l reconstruiesc. Aici intervine ajutorul dumneavoastra, caut sa cumpar bucata lipsa din cadru al motocicletei. Caut bucata imediat de dupa manerele pasagerului. Atasez un link cu o poza pentru a va face o idee. http://www.galaxieman.com/wp-content/uploads/2010/01/9-Jan-Monster-Tail-Chop-003.jpg Multumiri si numai bine !
  9. Numarul de Italia a fost oprit la politie. La ghiseul unde am depus toate actele si am ales numarul de inmatriculare roman.
  10. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Motocicleta are acum numere de Brasov. Nu am intampinat nici o problema la inmatriculare. Multumesc din nou !
  11. Multumesc pentru raspunsuri . Merg maine la inmatriculari sa vad ce-mi spun si oamenii de acolo, stau cu teama ca o sa am probleme. Sper sa fie totul bine.
  12. Multumesc pentru raspuns. Din pacate eu nu am certificat de autenticitate ..... si nici folie securizata aplicata pe 'Carta di circolazione'..... » Post actualizat in 06 Sep 2015 16:01 Ca act Italian inafara de Transferimento di propita mai am asa ceva: atasez poza : http://www.vogliovenderelamiaauto.com/img/carta-circolazione-auto.gif
  13. Buna ziua oameni buni, Salutari tuturori pasionatilor de doua roti !! Scriu din Brasov si am o nelamurire in legatura cu actele unei motociclete de 600 cm3 cumparata de mine recent. Povestea este in felul urmator : Acum 3 zile am cumparat o motocicleta inmatriculata in Italia de la un roman care, la randul lui cumparase motocicleta si el de la propietarul italian. Ca acte am primit asa : CARTA DI CIRCULATIONE , care este pe numele italianului, Contract de vanzare italian-roman, mai exact : Transferimento di propieta' Contrac de vanzare cumparare intre mine si roman, Polita de asigurare valabila pana in luna a 9-a anul asta, Placuta de inmatriculare Italia . Acum vine intrebarea mea : Pot inmatricula respectiva motocicleta in romania pe numele meu? Am tot cautat raspuns pe internet la problema mea dar fara un raspuns. Va rog sa ma ajutati, intrucat nu am mai trecut prin etapele inmatriculari vreunui vehicol. Cu stima, imi cer scuze pentru deranjul provocat.
×
×
  • Creează nouă...