Sari la conținut

alexssh85

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Ducati 749s
  • Numar Moto
    b 749 JKR

alexssh85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna tuturor, cazul inca e deschis la parchet, acum vor sa gasesc urgent 2 martori gen foarte urgent pana azi la ora 16 sa le dau raspuns cu 2 numere de telefon si nume complet. Va rog tare mult din cei care au fost prezenti la accident sa ma ajutati. Nu se intampla mare lucru doar o sa va ia o declaratie cu ce va mai aduceti aminte de la accident. Am mare nevoie de 2 martori altfel o sa fie incomplet dosarul... Va multumesc si achit deranjul. Sunati-ma la 0754 658 643 Alex
  2. well nu vrei sa stii iesisem pe fuga aveam de facut 2km urgent...eram in tricou si pantaloni scurti si casca. La ora aia nu prea e trafic si ajungeam in 5 minute..
  3. Salut Am rani pe maini si pe picioare care dor ca naiba, nici noaptea nu pot sa dorm de durere, iar cand fac baie zici ca ma taie unul efectiv . Gatul e intepenit nu prea pot sa il misc, o glezna umflata si dureri normale de la rostogolirea pe jos. Ala in filmulet cand a facut stanga a trecut cu roata fix pe langa capul meu am vazut cu coada ochiului cum vine spre mine cand eram pe jos, am avut mare noroc, ca nu s-a oprit decat aproape dupa intersectie. Nici nu stiu ce trebuie sa fac mai departe, am de la politie o foaie pe care scrie "Brigada rutiera, catre Omniasig Vienna Insurance or." inauntru sunt toate datele despre mine si ala care m-a lovit plus date despre polita. Capsat e o foaie mica pe care scrie Autorizatie de reparatii pentru Ducati si scrie asa:" roata spate, carena stanga, oglinzi, carena spate, rezervor, schimbator, ansamblu ambreiaj, ghidon, stop carena fata, si inca cateva lucruri pe care nu il inteleg din scrisul de mana". Azi la 4 trebuie sa ma duc sa mai iau o stampila pe foaia mare aia catre Omniasig ... De aici poate sa ma indrume cineva ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat o sa urc si video-ul » Post actualizat in 11 Sep 2015 12:41 Video accident:
  4. Salutare tuturor, de 2 zile vad ce scrieti dar nu puteam posta pentru ca nu aveam contul activ , multumesc adminilor ca l-au validat in scurt timp. Tot de 2 zile am trimis mail-uri de pe doua casute diferite catre cel care a scris acest post in speranta ca voi obtine acel video, dar fara raspuns. To rog tare mult sa urci filmuletul pe un storage online gen transfer.ro si sa imi trimiti link-ul pe adresa munteanu.alexandru@yahoo.com Da e Ducati-ul din poza, b 749 jkr, ai facut poza fix in fata casei mele, nici nu facusem 200-300m din fata casei pana in Kogalniceanu cand am simtit o lovitura puternica din spate. Janta din spate s-a rupt in doua bucati efectiv. 2 motociclisti foarte de treaba au venit cu o duba si mi-au luat motocicleta si au dus-o intr-un spatiu privat dupa care au venit la Universitar noaptea sa vada ce fac, le multumesc foarte mult si nu raman dator.
×
×
  • Creează nouă...