Sari la conținut

Ionut gheorghe

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Motocicleta
    Derbi GP1 Racing
  • Numar Moto
    De primarie!

Ionut gheorghe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Este de 49cc.Cureaua e exact la fel,acelasi cod ,aceeasi lungime . Am incercat sa reglez carb si cu buretele din filtru pus dar si cu el dat jos. Totul este montat cum trebuie. Problema e ca facea asa si inainte de asta l-am si desfacut , sa vad posibilele defecte...dar nu au fost. Oricum merge ceva mai bine acum.Trage mai bine la plecare ,dar tot are plafonarea aia dupa 3sferturi de acceleratie! Stau cu surubul de la amestec inchis de tot. A fost cea mai buna solutie gasita.Chiar si asa ,tot se plafoneaza. daca schimb semeringurile ,sa ii schimb si muzicuta? Cum ziceam cand trageam cu gura aer parca scapa putin.. » Post actualizat in 14 Sep 2015 17:44 Mi-am dat comanda de semeringuri!.Saptamana asta o sa le montez si vedem pe urma!
  2. Salut.Am un derbi gp 1 si de cand l-am luat am o problema ma el. Fuge in jur de 60-70km cu acceleratia la 3 sferturi iar cand vreau sa il accelerez la maxim da sa moara motorul. La fostul proprietar fugea 85 ca ma tineam cum masina dupa el. Saptamana asta am desfacut tot motorul (sunt un incepator mecanic auto ) . Am uitat sa schimb semeringurile la ambielaj ca imi cam umezeste . A trebuit doar un set complet de garnituri ,segmentii fiind perfecti .Am curatat de calamina tot motorul si am reasamblat la loc totul in cea mai mare igiena (imi place sa lucrez curat) Am verificat si rolele la variator (sunt de 5.1 malosi si par ok) Am schimbat cureaua cu una noua ,dar nu era mare diferenta intre ele. Carburatorul l-am facut si pe el bucati ,jiglorul mic e de 32 iar cel mare e de 72. A mai fost umblat in el .Pana acu 3 luni avea jiglor de 90 dar tot cam acelasi simptom il avea. Sincer chiar nu stiu ce sa ii mai fac...Sa fie probleme cu aprinderea? Am avut parte de un scurt(din cauza spalarii excesive ) si am fost nevoit sa inlocuiesc bobina si cdi-ul cu altele in stare buna. Ps: am verificat muzicuta (cu gura) si cand trag cam scapa putintel aer. Ma gandesc sa fie din cauza semeringurilor uzate + a muzicutei? sa traga aer mai mult decat trebuie? Mentionez ca am gadilat surubelul de amestec de la carburator in sute de combinatii. NU REUSESC! Multumesc mult.
  3. Nu e greu? Presupun ca e surub de 8...Il patrunzi cu spiralul si apoi filet cu tarod! Sau mai simplu ii dai gaura cu spiral de 8 si bagi surub cu piulita.
×
×
  • Creează nouă...