Sari la conținut

stoianrt

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    CZ tip 450 '61

stoianrt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stoianrt

    CZ

    Salut. Va rog frumos. ma poate indruma cineva prin pasii necesari pentru a inmatricula un CZ175 din '61? Mentionez ca am gasit proprietarul. motorul e inmatriculat si ii lipseste doar ITPul. Problema e ca actele sunt de negasit. Proprietarul vrea sa incheiem cat mai repede un act de vanzare cumparare (il inteleg pt ca motorul e pierdut prin -n proprietari de 10 ani si el a platit impozitul). Dansul vrea sa facem actul de vazare cumparare si de restul actelor sa ma descurc eu pretinzand ca eu am pierdut actele dupa incheierea actului de v/c. a mai trecut cineva prin problema asta? Sunt din Brasov. daca ma puteti contacta va rog as aprecia foarte mult. Haide-ti sa readucem CZul pe drumuri. Multumesc anticipat
  2. stoianrt

    CZ

    Exact! eu pentru hobby am luat-o. pentru zilele ploioase si iernile geroase in care sa am un lucru de restaurat ca apoi sa ma uit la el si sa spun eu l-am adus la viata. (chiar nu am platit mult pe ea, comparativ cu piata) Ca update pentru cui ii pasa de situatia mea: Am aflat numele proprietarului dar nu dau de el. Am apelat la retelele sociale si astept raspuns acum. Acte nici dansul nu mai are. Eu fiind al 3-lea dupa el actele s-au pierdut pe drum. Din pacate nu o pot face cat mai originala din motive mentionate mai sus. sunt prea multe de schimbat. (Aripa faţă, toba de eşapament, cilindrul şi chiulasa, far, ghidon etc) In cel mai rau caz o duc la tara si ma dau cu ea prin sat si cu timpul poate isi revine legea si o voi putea inscrie. Intrebare: Cum se inscriu chopperele/bobberele/cafe racerele/custom bikeurile? Vad tot mai multe in Brasov si nu seamana cu nimic de serie. Fara oglinzi fara semnalizari.. cum?
  3. stoianrt

    CZ

    Cilindrul si chiulasa sper totusi sa nu-mi creeze mari probleme in cazul in care vreau sa schimb segmentii. De ce nu ar putea fi inscris? vad atatea customuri pe strazi facute din 5 motociclete diferite si au acte in regula.
  4. stoianrt

    CZ

    Salut, Sunt prospat detinator a unui CZ tip 450, 175cc din '61. L-am cumparat ca sa-l reconditionez. Este prima mea motocicleta si primul meu proiect de reconditionare. Motocicleta nu a fost pornita de 8 ani. arata ok dar in rezervor e plin de rugina deci prefer sa o fac bucati sa schimb consumabilele sa curat tot luna si bec, schimburi ulei etc. si apoi sa incerc sa o pornesc. Desi sunt inginer, am nevoie de voi sa-mi spuneti la ce sa ma astept in procesul de reconditionare si care ar fi componentele critice care trebuiesc schimbate. (eu stiu de filtre, frane, cabluri si garnituri motor, baterie). Daca e cineva pasionat din Brasov, rog mult sa ma contacteze. As fi foarte bucuros sa o vada cineva indeaproape si sa avem o discutie detaliata. (poate si o bere) Din pacate nu este complet originala. Vedeti atasat. Farul, ghidonul, Stopul spate, pedala frana, semnalizari (lipsa), sunt componentele observate de mine comparand cu poze de pe internet. Oricum eu am de gand sa o pastrez asa cum e, cel putin pana gasesc piese originale la pret decent sau macar sa o vad functionala. Eu am gasit siteuri din Cehia si alte tari calde cu preturi la componente destul de OK dar transport scump. Asa ca prefer sa comand toate piesele necesare deodata. de asta am nevoie de voi. daca stiti alte siteuri locale. Odata ce o voi vedea functionala si fiabila (motor suspensii, frane), sunt dispus sa investesc multi bani in ea si sa o fac frumoasa si modernizata. Problema numarul 2 care poate fi discutata si mai tarziu. Este faptul ca nu am nici un act la motor. Doar numele proprietarului pe al carui nume e inca trecuta (eu fiind al 3lea proprietar dupa el) si numarul de inmatriculare. Cum pot sa o inscriu? Va multumesc mult anticipat. Sper sa ne intelegem!
×
×
  • Creează nouă...