Sari la conținut

Lupu Cristian

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Kawasaki kle 500
  • Numar Moto
    n-am..

Lupu Cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna, stie cine un mecanic de motociclete in tulcea?
  2. Kollar, stii de ce am crezut ca ON e inchis? Ca prima oara cand am luat-o, m-am urcat pe ea si am mers cat am mers, apoi s-a oprit si nu mai pornea. Dupa am pus-o pe PRI si a pornit, gandindu-ma ca ON e oprit..
  3. Filtrul e curat.. este ca o spuma, am auzit ca se unge cu ulei, dar pe el nu avea mizerie. » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:16 ok, voi incerca.
  4. La pornire trebuie sa fie delicat cu soclul.. mai ales cand e calduta , trebuie sa il fixez la fix, daca e tras prea tare sau prea incet o ia un pic cam greu, cand nu e pornita de 2-3 zile trag soclul la maxim si porneste ok. » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:06 Dar de ce nu trage nu stii? mentionez ca e limitata la 7000 rpm, dar in viteza nu le ia, parca la de la 3000 rpm acum turmetrurului urca destul de greu.. poate sa fie tot de la cuie ca nu da benzina destula? ( in mers ca ii dau un pic soclu parca se duce mai bine) » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:11 Mentionez ca motocicleta a stat 2 ani pe bara, banuiesc ca s-au oxidat cuiele.
  5. Buna, sa incep cu inceputul. Am un Kawasaki KLE 500, an '99. L-am cumparat acum 1 luna. De la bun inceput nu tragea chiar cum trebuie (este si limitat la 7000 rpm.. banuiesc ca de aia).. Acum am o problema la el.. scoate benzina, nu multa, dar scoate pe la furtunasul de la airbox.. tin sa va spun ca robinetul cand e pe inchis nu tine chiar bine.. dar nu vad cu ce ar afecta, eu il tin tot timpul deschis..) Puteti sa ma ajutati cu aceasta problema?
×
×
  • Creează nouă...