Sari la conținut

EnZZo888

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de EnZZo888

  1. La majoritatea tobelor, capacul se obtine prin ambutisarea unei bucati de tabla de inox si este sudat de restul componentelor adiacente - teava de intrare in toba si sita interioara.

    Eu zic ca si sita interioara este indoita/rupta.

     

    Dpmdv este imposibil de reparat la un nivel ok si la costuri sub pretul uneia noi sau sh:

    * Trebuie capac nou + colier. Originale - daca stii producatorul tobei si daca acesta vinde capace si coliere (aproape imposibil; eu nu am auzit de asa ceva, dar nu ar fi exclus). Sau capac + colier facute de la zero. Varianta asta este 1000% utopie - o matrita costa sute de euro si dureaza saptamani... Singura varianta decenta (daca esti genul de crezi in minuni) - sa gasesti un capac care sa se imbine la fix pe profilul tobei tale.

     

    * Trebuie taiat/scurtat corpul de carbon + sita interioara. Tu stii daca te vor deranja sau nu designul mai scurt si sunetul mai puternic.Probabil si revatuita cu ocazia asta, fiindca cine stie de cand este neschimbata vata din ea.

     

    * Iti vor trebui pop-nituri de inox la remontarea capacului si scula dedicata pentru aplicarea lor (un cleste imens sau scula pneumatica pentru pop-nituri). Poti sa pui si de aluminiu, dar eu nu as face asa ceva.

     

    Eu zic sa cauti sh sau una noua mai ieftina (Roads italienesti, poloneze - nu imi vine acum numele).

     

    Ca idee doar, tobe stock de R6, sh, cred ca gasesti usor, la preturi de nimic.

    M-as ocupa mai degraba de pedala si de pompa de frana.

    Multumesc pentru raspuns.Toba Este Leo Vince si nu a fost desfacuta niciodata.In legatura cu pedala si pompa de frana, am schimbat scarita cu totul + pompa + pedala.

  2. Salut, va rog sa imi spuneti unde pot gasi un capat pentru toba din carbon din imaginea atasata?

    Este vorba despre capatul care intra in teava care vine de la galeriile de evacuare si care se prinde cu nituri de toba.

     


    » Post actualizat in 04 Sep 2017 12:31


    Poza cu toba rupta!

    post-91731-0-82408000-1504528206_thumb.jpg

  3. Serviseaza etrierii.

    Tu ai curatat miseria de pe pistonase, dar exista mizerie si pe celalalt perete interior (etrier).

    Problema des intalnita la schimbul de placute, cand impingi mai mult pistonasul in interior, plin de mizerie.

    Bafta

    Multumesc pentru sfat.

    » Post actualizat in 30 Mar 2017 12:37

    ce te mai f*te grija ,pune originala si gata,ca sa fac o gluma trebuia sa te intereseze ca flacara de pe toba nu este indeajuns de mare

    am un prieten care nu a rezistat pe moto 4km din cauza manetei china,pe linia dreapta la 150km/h direct peste cap a fost cu ea ,era si prima iesire din sezon

    Vezi de ce ma f*tea grija?Am pus originala si tot nu merge! Asta nu e o sectiune pentru intrebari legate de service si intretinere curenta?

  4. Salutare tuturor, am ajuns sambata la motor.Am demontat maneta de frana si am mers cateva ture prin parcarea subterana fara maneta si totul e ok, nu se mai blocheaza acel etrier.Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa rezolv aceasta problema!Asfalt uscat in sezonul care urmeaza!

  5. Salut, am o problema ciudata la motocicleta (Yamaha R6 2000), din cauza careia cred ca am si cazut.

    Problema a aparut cand am franat violent si roata fata a ramas blocata.Apoi am schimbat placutele si lichidul de frana dar dupa cateva sute de metrii de mers, etrierul dreapta fata se blocheaza iar motocicleta nu mai poate fi miscata.Dupa ce deschizi putin aerisitorul, isi revine dar problema revine din nou in cativa metrii, fie ca apesi sau nu frana.

    Precizez ca atunci cand am schimbat lichidul am facut aerisire la fiecare etrier dar si la pompa.

    Va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema!

    Va multumesc!

×
×
  • Creează nouă...