Sari la conținut

EnZZo888

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha R6

EnZZo888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pentru raspuns.Toba Este Leo Vince si nu a fost desfacuta niciodata.In legatura cu pedala si pompa de frana, am schimbat scarita cu totul + pompa + pedala.
  2. Nu, as vrea sa o repar pe asta.
  3. Salut, va rog sa imi spuneti unde pot gasi un capat pentru toba din carbon din imaginea atasata? Este vorba despre capatul care intra in teava care vine de la galeriile de evacuare si care se prinde cu nituri de toba. » Post actualizat in 04 Sep 2017 12:31 Poza cu toba rupta!
  4. Salut, cine poate sa imi dea un sfat in legatura cu servisarea furcii la Yamaha R6 2000? Service, pret, calitate. Sunt din Bucuresti. Multumesc!
  5. Multumesc pentru sfat. » Post actualizat in 30 Mar 2017 12:37 Vezi de ce ma f*tea grija?Am pus originala si tot nu merge! Asta nu e o sectiune pentru intrebari legate de service si intretinere curenta?
  6. Nu am incercat, imi este frica sa nu aibe pompa sau altceva probleme si sa se blocheze in mers.Eu cand am demontat maneta veche rupta a iesit usor fara sa fie pistonasul in tensiune.Cred ca am sa cumpar si o pompa sh.Altceva nu stiu ce sa ii mai fac....
  7. Salut, am schimbat maneta aftermarket cu una originala, sh cumparata de la un coleg de aici dar problema persista. Si aceasta maneta tine putin apasat pistonasul de la pompa de frana.Cum imi pot da seama ca aceasta maneta este sigur originala? Ce alta problema ar putea fi?Sa schimb si pompa de frana?
  8. Salutare tuturor, am ajuns sambata la motor.Am demontat maneta de frana si am mers cateva ture prin parcarea subterana fara maneta si totul e ok, nu se mai blocheaza acel etrier.Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa rezolv aceasta problema!Asfalt uscat in sezonul care urmeaza!
  9. Tot din cauza franelor am cazut, se blocase un piston la etrier dupa o frana violenta.Apoi am curatat pistonasele de la etrieri astfel incat sa "mearga" cu mana, am montat maneta (nush daca china sau nu) si de atunci se blocheaza .....
  10. Cand roata se blocheaza, maneta de frana este tare, nu o poti apasa. Incep cu schimbarea manetei si revin, poate ii mai foloseste cuiva informatia.
  11. Am trebuie sa fie lipite, dar nicidecum sa preseze pe pistonasul ala.Eu am cumparat maneta noua de la magazin.Daca eram inteligent si scriam aici de anul trecut nu pierdeam un an de mers cu moto.In weekend ma duc sa incerc. Multumesc!
  12. Mai am o intrebare, intre pistonasul de la pompa de frana si maneta trebuie sa existe spatiu?Sau stau lipite?
×
×
  • Creează nouă...