Sari la conținut

Ionut Radu

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ionut Radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am si eu o problema, mi s-a rupt un surub de la capacul culbutori in chiuloasa. Aveti vreo idee cum sa il scot fara sa dau chiuloasa jos? Este chiar cel din mijloc, pe partea cu radiatorul. Sunt din Bucuresti, motoreta e in zona titan. Daca e cineva din bucuresti, care doreste sa ma ajute sa incercam sa il scoatem asa as fii recunoscator. Un prieten mi-a zis sa incerc sa dau o gaura cu un spiral de 4 in el si sa bag un torx in el sa il rotesc, dar nu am o bormasina si nici autofiletanta atat de mica care sa incapa ... va las si un nr de telefon 0734184060
  2. honda hornet 600. o sa ii dau un telefon sa vad ce zice. multumesc foarte mult !!!
  3. ma poate ajuta si pe mine cineva sa scot doua suruburi rupte in chiuloasa? sau macar o recomandare, unde si pe cine sa contactez. momentan chiuloasa este montata pe motor si as vrea sa nu o dau jos, dar daca va fi nevoie, o voi face ... multumesc anticipat !!!
  4. ma poate ajuta si pe mine cineva sa scot doua suruburi rupte din chiuloasa? sau macar o recomandare, unde si pe cine sa contactez. momentan chiuloasa este montata pe motor si as vrea sa nu o dau jos, dar daca va fi nevoie, o voi face ... multumesc anticipat !!!
×
×
  • Creează nouă...