Sari la conținut

Cosmin Dumitrascu

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    GSR 600

Cosmin Dumitrascu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. » Post actualizat in 05 Apr 2016 19:17 Nu stiu de ce, dar de destul de multe ori cand merg normal, pe la 5-6000 de ture si las acceleratia imi moare motorul. Nu se aprinde martorul F1 de pe bord. Pur si simplu parca ar taia ceva benzina. Oare ce-o avea? Mentionez ca in iarna cand am luat-o nu i-am schimbat decat uleiul si filtrul de ulei. Ce sa mai verific/schimb?
  2. Eu mi-am pus parbrizul de la Puig...cel de care scriam mai sus. Estetic arata foarte bine...cel putin nu mi se pare ca strica linia gsr-ului. Ca si protectie la vant...are ceva...adica de cand l-am pus pot sa merg cu viteza mai mare (recunosc ca nu am depasit 170 - dar sunt incepator). Se monteaza foarte usor, in doua suruburi...dupa ce dai farul jos. Singura chestie (cel putin la mine) e ca coltul de jos al parbrizului atinge sticla farului si la ture mici se aude.Eu am pus intre cele doua un filtru de tigara ca aia am avut la indemana. Eu il recomand.
  3. MI-am comandat parbrizul de la louis. Maine cica imi vine...il montez si va scriu impresii. Poate pun si ceva poze... @Tornada - eu am niste oglinzi tare faine...nu stiu ce firma dar se potrivesc ca si aspect pe gsr. O sa vezi in poze.
  4. Salut!. Ai nr. de tel al lui Catalin? Mersi.
  5. Merci. Si cum se potriveste ca si estetica cu gsr-ul? Esti multumit? Nu-mi dau seama din avatar. Poate ai niste poze si un site de unde sa-mi procur...
  6. Salutare! Hai ca se arata si primavara. Intrebare: ce parere aveti de asta: https://m.louis.de/en/artikel/puig-naked-bike-screen-for-gsr-600-06-incl-mounting-kit/10006601?list=24518321&filter_article_number=10006601 Ideea e ca eu fac naveta cca. 20km/zi extraurban si mi-ar trebui un wind shield. Cred ca modelul asta se potriveste bine pe gsr. Orice sugestie e bine-venita. Mersi.
  7. Hmmm...la asta lipseste...Ce s-o fi intampat cu el oare? M-ar mai interesa sa cumpar (poate un site...ceva) si suport scarita dreapta si o pereche de oglinzi. Urechile scaritei sunt sudate (cam grosier) - o fi semn ca a trantit foarte rau motocicleta? Am emotii...abia astept sa ma urc pe ea. Multumesc.
  8. Salut! De sambata voi fi si eu posesor de GSR600 2007. Sun proaspat detinator de cat A. Intrebarea mea este: GSR-ul are senzor de cric coborat? Mentionez ca motocicleta care o s-o cumpar nu se opreste atunci cand cuplez viteza cu cricul coborat (ca la cea pe care am facut scoala). Observ ca piese de GSR600 se gasesc destul de greu. Sunt piese compatibile cu alte modele (de ex. GSXR)? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...