Sari la conținut

Fog

Banned
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Fog

  1. Am folosit toata vara anvelopa spate cu dot 2009 fara probleme! Montata de noua, o voi folosii si anul viitor. Exact,anvelopele sunt altceva in secolul 21 ! Nu mi a alunecat,nu a derapat deloc. Moto:gsxr 1000 si e brutal rau!

  2. Am avut acum multi ani honda xl 500. A tinut fara defect. Mai vechi,merg tare,cuplu de jos in orice treapta,consuma 3-4%, schimbul de ulei parca intra doi litri,fara pretentii, mi-as mai lua doar asa ceva daca as avea timp de enduro.e tanc indistructibil si f usor. Am dat un search si am gasit doar una care pare ok. Uite si un link poate va ajuta. Bafta

    http://olx.ro/i2/oferta/honda-enduro-ID4MryV.html

  3. Vreti motor de 13 ani si sa mearga si bine? Hahaha un motor batran plimbat de la bucuresti la sibiu,apoi la pitesti si valcea,dupa care craiova si timisoara si a mai fost si prin cluj,oradea si zalau,dupa care iar la bucuresti...si inainte de toate a fost adus de afara cu 50.000km iar dupa toate plimbarile din tara are 37000 km si mai vreti sa mearga si cat de cat bine... Sunt f bune,dar sunt f rare!

  4. F4i cu carburatoare?hai ca esti de-a rasul plansul!

    Faci plinul; apoi motocicleta pe o scandura (sa nu stea prea inclinata o pui si cu cricul) husata intr-un loc in care sa nu bata soarele pe ea, inainte sa scoti bateria si s-o ti in casa: o pornesti apoi inchizi robinetul de benzina sa se goleasca carburatoarele.

    Mai poti da cu vaselina sau ulei pe partile cromate (gen partea culisanta a telescoapelor).

    Daca ai uleiul in motor ars poti sa-l schimbi.

    Cureti / ungi lantul.

    Umfli cauciucurile.

    » Post actualizat in 30 Oct 2015 21:04http://www.bikebandit.com/community/guides/how-to-winterize-your-motorcycle

    » Post actualizat in 31 Oct 2015 05:03

    Tu crezi ca pe un cbr tine un cauciuc 5 ani ca pe virago de 125? :)))))))))

    Nu va mai agitati cu standere, mutat mobra etc. N-au nici pe dracu' anvelopele daca sta mobra intr-un singur loc 3-4 luni. A mea a stat 3 ani si tot n-a avut nimic... am folosit inca un sezon anvelopa spate, iar fata inca o am si probabil o sa mai duca inca 2-3 ani.

    Rezervorul plin, de preferat temperaturi peste inghet, bateria data jos si incarcata la maxim o luna, antigelul sa fie in regula daca e racita pe lichid, anvelopele umflate si aia e. Daca e umezeala, poti da cu vaselina pe suruburi si alte parti din fier/otel, sa nu rugineasca.

  5. Salutare. A fost careva dintre voi cazat la pensiunea uno din timisoara,str berzei colt cu mures, nr 88. Din tot ceea ce vad pe net pare ok. Trebuie sa fac rezervare cel tarziu pana maine la pranz si o sugestie e binevenita!

    Merg acolo sa vad o masina, daca e ok dau o bere..pe forum :)))

×
×
  • Creează nouă...