Sari la conținut

Fog

Banned
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fog

  1. Pe vremea mai rece e bun uleiul mai subtire . Vara mai ales pt oras, ceva mai gros. » Post actualizat in 08 Nov 2015 09:56 Pe vremea mai rece e bun uleiul mai subtire . Vara mai ales pt oras, ceva mai gros.
  2. Fog

    BURSA LOCALA

    Am folosit toata vara anvelopa spate cu dot 2009 fara probleme! Montata de noua, o voi folosii si anul viitor. Exact,anvelopele sunt altceva in secolul 21 ! Nu mi a alunecat,nu a derapat deloc. Moto:gsxr 1000 si e brutal rau!
  3. Da cum sa nu,scoate-te acum si cu benzina )))) Eu am motocicleta,tu ai o parnaie !
  4. Pai daca era apa,cel mai simplu ce poti face si cat de cat rapid e sa iei un feon si sa il pui acolo sa sufle caldura. Poti deschide si acceleratia la maxim sa intre aer cald sa usuce.posibil sa fie inecata.incearca si vezi ce zice
  5. Da cum sa nu! Vezi sa nu te credem! Stim ca vrei sa il vinzi asa ca lasa vrajeala ieftina aici ca nu tine!
  6. Am avut acum multi ani honda xl 500. A tinut fara defect. Mai vechi,merg tare,cuplu de jos in orice treapta,consuma 3-4%, schimbul de ulei parca intra doi litri,fara pretentii, mi-as mai lua doar asa ceva daca as avea timp de enduro.e tanc indistructibil si f usor. Am dat un search si am gasit doar una care pare ok. Uite si un link poate va ajuta. Bafta http://olx.ro/i2/oferta/honda-enduro-ID4MryV.html
  7. Dupa ce ca habar nu ai mai esti si ironic si mare in gura. In felul acesta vei primii ajutor din parti!
  8. Vreti motor de 13 ani si sa mearga si bine? Hahaha un motor batran plimbat de la bucuresti la sibiu,apoi la pitesti si valcea,dupa care craiova si timisoara si a mai fost si prin cluj,oradea si zalau,dupa care iar la bucuresti...si inainte de toate a fost adus de afara cu 50.000km iar dupa toate plimbarile din tara are 37000 km si mai vreti sa mearga si cat de cat bine... Sunt f bune,dar sunt f rare!
  9. Si vrei sa omori si bateria altuia cu motoru ala defect? Daca nici de la masina nu vrea,treaba e clara..
  10. F4i cu carburatoare?hai ca esti de-a rasul plansul! » Post actualizat in 31 Oct 2015 05:03 Tu crezi ca pe un cbr tine un cauciuc 5 ani ca pe virago de 125? ))))))))
  11. Fog

    Pensiune tm

    Da,ramane uno. Mersi de sfaturi baieti!
  12. Nu e frig ? Fa i o poza colegului mai clara,imi pare cunoscut .
  13. Fog

    Pensiune tm

    Preturile nu conteaza. Merg cu un prieten si vrem apartament. Bucataria este si nu prea in planul meu. Sunt multe locuri in oras pt asta
  14. Fog

    Pensiune tm

    Da,prezentarea mi a placut.hotelurile ies din calcul,am omis sa spun. Voi scrie aici daca ceva,ms!!
  15. Fog

    Pensiune tm

    Salutare. A fost careva dintre voi cazat la pensiunea uno din timisoara,str berzei colt cu mures, nr 88. Din tot ceea ce vad pe net pare ok. Trebuie sa fac rezervare cel tarziu pana maine la pranz si o sugestie e binevenita! Merg acolo sa vad o masina, daca e ok dau o bere..pe forum ))
  16. A comentat doar aiurea penetru toata ziua...
  17. Zi-mi muntele sa incerc cu motorul meu sa ajung la el .
  18. Nu inmatriculeaza motoreta..dar permits avea ciobanul?
×
×
  • Creează nouă...