Sari la conținut

motokes

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motokes

  1. Bine zis "parerea ta"....apropo nu am fugit..am zburat
  2. Aici vorbim despre un club romanesc in diaspora, ..dar daca suntem romani trebuie sa carcotim ca altfel nu ne sta bine.
  3. doua negrese de vanzare model LC 2003
  4. Usor usor strangem gasca! Romanian Brotherhood (Canada) este format din motociclisti romani de pe tot teritoriul Canadei, indiferent de provincie si poate fii extins la cerere, in celelalte state ale lumii unde exista motociclisti romani care vor sa se asocieze cu simbolurile nationale prezente in sigla si sunt dispusi sa adere la principiile RB Romanian Brotherhood, un concept al Valah Motors Targoviste, reprezinta o uniune de cluburi moto si a unor motociclisti independenti ce are la bază respectul între membri acesteia, solidaritatea, sprijinul, comunicarea, organizarea de activități menite să promoveze motociclismul romanesc in tara si in strainatate si să reducă accidentele de circulație în care sunt implicate motociclete; Motociclistii care doresc sa faca parte din acest concept trebuie sa accepte si sa promoveze prin actiunile/inactiunile lor, atat in tara cat si peste hotare, prietenia, respectul si solidaritatea motociclistilor romani si a Romaniei. Romanian Brotherhood nu reprezinta si nu se guverneaza ca un MC!
  5. motokes

    CANADA

    Mihai parca am un deja vu de acum trei ani, tot acelasi mesaj mi l-ai scris si mie,,,si te-ai tinut de cuvant. Motorangel te asteptam cu drag!
×
×
  • Creează nouă...