Sari la conținut

machinistul

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de machinistul

  1. Super idee, super oameni, îi recomand tuturor! Sigur voi participa si eu.
  2. Salutare tuturor, din păcate sunt nevoit sa-mi vând si eu GSR-ul. Pentru mai multe informații va rog sa ma contactați în privat! http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-gsr-600-2008-ID6z4mA.html
  3. Salut Costin 84, Call me crazy dar ma supara rau zgarieturile, in rest motocicleta este in stare buna. Am vazut pe forum ca aveti aprecieri bune pentru TNG, se pot face la ei mici retusuri la vopseaua de pe motor si de pe alte elemente?
  4. Tocmai de aceea va rog daca puteti sa-mi recomandati un service moto in Bucuresti unde se pot face reparatii pentru zgarieturile de pe motor si alte elemente. Eu stau in Pipera iar cei de la Bardak mi-au fost recomandati de un amic. Multumesc PoliBuc!
  5. Salutare tuturor, Din august sunt posesorul unui Suzuki GSR 600 din 2008, achizitionata din Italia. Am reusit sa parcurg cu ea cam 1000 de km, deocamdata nu am inmatriculat motocicleta, ramane sa o fac anul viitor. Sunt incantat de motocicleta si intentionez sa parcurg multi km anul viitor. Deja mi-am cumparat cauciucuri noi Pirelli Diablo Strada, ulei Motul 7100 10w40, filtru aer si ulei Hiflo si bujii NGK Iridium. Din pacate am avut un mic incident intr-o parcare de la Mega Image, pe scurt din cauza unuia care nu se uita in oglinzi, am scapat motocicleta pe partea dreapta si am cateva zgarieturi la motor, pedala de frana rupta si maneta de frana de mana si capatul de ghidon putin zgariate. Va rog daca puteti sa-mi recomandati un service bun pentru remedierea zgarieturilor. Dupa cateva cautari am gasit bardakmotor, stiti cumva ceva despre ei?
×
×
  • Creează nouă...