Sari la conținut

Grigo Adrian

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Grigo Adrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu vad ce vi se pare asa absurd sa reglezi lantul dupa liniile si masuratorile de la intinazatoare.... Totusi as aprecia sursa unui manual de Aprilia RS 125 unde se specifica regalrea/ intinderea lantului, eu neavnd decat manual de reparatie unde nu am gasit nimic specificat despre lantul acestui motor.
  2. Am incercat sa-l aliniez cat de bine am putut, videoul e de demonstartie cum ca incepand de la un punct egal cu ambele distantiere de pe cele doua parti. Mai precis am lasat un punct fix la distantierul de pe cealalta parte ( stanga) , si am inceput sa strang cat si destrang distantierul pe partea dreapta INSA nu ajung la un punct comun ca sa zic axul /tija rotii sa aibe ambele puncte egale si astfel sa fie o miscare de circulatie fara opturi( asa zisul lant care este intins inegal)
  3. Am urmatoarea problema precum am realizat si se poate vedea in video, lantul are un joc ( ba este moale ba intins). Am incercat sa reglez distantierele la roata in toate pozitiile, nici cum nu pot scapa de aceasta problema. Nu mi se pare ceva normal, mai ales la viteza cat si pentru formarea noului kit de lant si pinioane. Ideea e ca am schimbat lantul cel vechi, avand uzura inegala ( banuiam), asta fiind cauza schimbarii lantului, iar pe urma dupa ce am vazut ca nu dispare ( intorcand pinioanele VECHI si pe dos) am comandat si pinioane NOI, insa fara rezultat... Un video cu motorul si lantul:
×
×
  • Creează nouă...