Sari la conținut

ga gicu

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara

ga gicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, băieți! Aș vrea să schimb anul viitor cauciucurile de la moto. În prezent, e echipată cu Michelin Pilot Road 2, cu DOT 2010. Nu știu cu ce alta marcă să le înlocuiesc, un echivalent la Michelin.Pe față,am dimensiunea de 110 și căutând varianta actuală de Pilot Road, am găsit Pilot 4 dar cu lățime de 120,de 110 nu se găsesc pt.că nu sunt atât de cerute, așa mi-a zis băiatul de la magazin.Variante ar fi cu DOT recent da' nu știu ce s-ar potrivi, ce mărci. Sau aș pune tot de la Michelin însă nu știu ce model. Mulțam!
  2. Era doar o glumă. Voiam doar să ne amuzăm cu toții. Nu m-a mai prins radarul de câțiva ani,pt.că merg legal, rar fac teribilisme pe șosea,nu fac nici pe 4, nici pe 2 roți. Mulțumesc, oricum, băieți!
  3. Salut,băieți! Uitați ce mă frământa pe mine la ora asta:un prieten a fost prins de radar pe autostradă cu mașina și i-a venit amenda acasă.Pe un motociclist cum îl prinde radaru', dacă are numere doar în spate? Ha,ha... Mă gândeam că dacă mă filmează și din spate, să încetinesc și să acopăr cu o mâna nr.până ce trec de raza de acțiune a camerei.))
  4. Tocmai ce-am venit de la doctor cu ea,i-am schimbat ghidonul și a fost făcută și o revizie. Benzină am pus azi de la Rompetrol în Timișoara și de la Omv Orăștie, stații pe care le consider ok. Trebuie, oricum, să mai merg o dată la doctor. Mulțam! Mai întreb.
  5. Saluti,băieți! Azi am fost la o tură cu motoci și mi s- a oprit în mers de 2 ori. Nu se mai accelera. Ce ar putea fi? Am o fzs 600 din '98. Mulțam anticipat!
  6. Salut,băieți. De 2 săptămâni am o Fazer FZS de 600.Voiam să vă întreb de ce la viteză și turație mici ambreiajul parcă"ține",îl simt în pedală. E normal? La turație, "ținutul" dispare și merge perfect. De unde l-am luat, mi s-a zis că trebuie ținut puțin mai turat la viteză mică dar voiam să știu ce ziceți și voi. Mulțam!
  7. ga gicu

    Yamaha Xj

    Mulțam,Superbiggy,pt.părerea ta.Am întrebat multă lume, despre diferite chestii legate de motor.Și motocicliști și vânzători.Fiecare dintre ei,are o altă idee.De exemplu,am întrebat băieți care au experiență,unul dintre ei participă și la concursuri de amatori,despre căști; care-i mai bună, ce material,etc.Unii zic că nu prea contează ce material e,că depinde...Amicul ce participă la curse ca amator,zice că o cască bună, trebuie să fie din carbon, asta protejează cel mai bine. Aceeași poveste e și despre cauciucuri, despre mecanici,piese..De-asta am întrebat pe site-ul ăsta.Mulțam înc-o dată!
  8. ga gicu

    Yamaha Xj

    Multumesc,BGI,cred ca zici bine.Acum,o alta curiozitate de-a mea:viteza maxima e limitata sau atat duce motorul? Si sa stii ca am mers cu viteza maxima doar pe autostrada,pentru putin timp,cand am fost la Sibiu,m-am lasat antrenat intr-o sicana de trafic cu un Audi...N-am avut de lucru...
  9. ga gicu

    Yamaha Xj

    Mulțumesc,BGI 244.Pe bune,așa e trecut în C.I. la dimensiunea anvelopelor.Doar mai jos,sub formă de mențiune,e trecută și dimensiunea de 130. Eu așa am luat utilajul,așa era trecut în C.I,sunt al treilea proprietar.Nu e o chestie care să mă derajeze,era doar o curiozitate.Mulțumesc,din nou.
  10. ga gicu

    Yamaha Xj

    Mulţam, baieţi, pt.răspunsuri. Eu voiam doar să mă dumiresc în legătură cu ceea ce întrebasem. Viteza cu care merg e asumată şi e datorată/cauzată de nebunia de început şi de senzaţiile, trăirile pe care le-am simţit şi trăit când m-am urcat prima dată pe motor.Sigur că sunt inconştient dar e atât de fain... Mai la vale, când voi căpăta e experienţa şi-mi voi recăpăta instinctul de conservare, vă rog să mă certaţi rău de tot. Până atunci, dacă aveţi timp, răspundeţi-mi la cele scrise în postul anterior. Mulţam, încă o dată, asfalt uscat şi "hora mare pe motoare".
  11. ga gicu

    Yamaha Xj

    Ciao, Sunt începător într-ale motorelii,numai de 6 luni am permis și vreau să mă ajutați cu cateva sfaturi. Am o Diversion din 95,de 600 cc,cu care am parcurs deja 2000 de km .Cauciucurile mele sunt luate de noi,marca Heidenau,numai că pe spate am cauciuc de 130 lățime,deși in cartea de identitate,ea are din fabrică de 150/70 18.Voi ce părere aveți,dacă schimb doar cauciucul de spate actual,cu unul de 150 si-l las pe față pe cel existent,afectează cumva comportamentul pe șosea? Și de ce nu pot să depășesc viteza de 180 km/h? E limitată din fabrică sau atata poate ea? Mersi,băieți,asfalt uscat și bani de benzină.
×
×
  • Creează nouă...