Sari la conținut

Supa La Plic

Super Membru
  • Număr conținut

    652
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Supa La Plic

  1. Părerea mea este că poliția ar trebui sa se auto sesizeze, sa dea un exemplu și să îi anuleze permisul de conducere și motocicleta casată.Poate așa le intra și altora în cap că strazile nu sunt a lu mamicasa.

     

    Poate si o amenda de sa munceasca urmatorii 2-3 ani degeaba.

  2. Asta cu dulceața de ardei îmi amintește de când am mâncat prima oara și eu, cumpărasem un borcan de la un târg de ceva chestii tradiționale și tanti de acolo îmi zice că poți să o mănânci și pe pâine cu unt la micul dejun nu e iute.Ajuns acasă am zis a o gust și am luat o lingura sănătoasă, după primele 2 secunde când a părut dulce a început să doară :)) 

     

    Dar cu purcel la cuptor sau tochitură a mers ca unsa.

  3. Ai accelerat și te-ai băgat în unghiul lui mort, sper sa arate cineva filmarea și persoanei respective și să își ia un avocat.Se vede pe filmare că ai accelerat intenționat si claxonul ăla a fost așa mai mult de forma.

  4. Dacă cineva din Iași e interesat sa ofere in adăpost unei pisici amărâte ar fi minunat.

    Nu știu dacă e fetiță sau băiețel, ne-a luat 3 zile sa o prindem și să o ducem la veterinar.

    Pneumonie și ceva infecție la sistemul respirator, de ieri este la veterinar, face tratament cu aerosoli, antibiotice, perfuzii pentru hidratare.

    Este foarte speriata și nu am vrut sa o traumatizam mai tare decât a fost necesar pentru a o prinde, motiv pentru care nu știm sexul momentan.

    O vom tine la veterinar cat este nevoie pentru a se pune pe picioare, ne vom ocupa de deparazitare internă/externă, sterilizare/castrare, dar din păcate nu vom putea sa o luam acasa datorita dulăului de motan care nu suporta nici un alt animăluț pe lângă el.

    Mănâncă bine, a început să se toaleteze puțin singurică, semn că e pe drumul cel bun.

     

    IMG_20220728_182359.jpg

×
×
  • Creează nouă...