Jump to content

Supa La Plic

Super Membru
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

About Supa La Plic

 • Rank
  Captain Slow

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  Momentan s-a dat
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Prefer crasmele

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Hornet

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. Salut, Sper sa nu mă înșel, dar din momentul achiziției tu ai 30 de zile sa o înregistrezi in fiscalul tau, și pentru înmatriculare ai nevoie de asigurare in vederea înmatriculării.chiar daca înmatricularea se face după cele 30 de zile ai voie sa circuli in continuare cu ea. Și vezi că fiscalul nu se mai oferă că înainte ci se pun stampile de la taxe pe impozite pe cele 5 exemplare ale contractului de vânzare cumpărare.unu rămâne la vânzător, 4 la tine pe care le imparti și tu mai departe la rândul tau. Spor.
 2. In anunț scrie Ssd 128, dar în imagine apare că ar fi de 256:)
 3. Câteva "spurcăciuni" ,care au vrut alintate în câteva zile de concediu întârziat:)
 4. E un fel de Facility Manager Junior, nu e rau, daca esti baiat destept exact cum zicea Luv, poti sa pleci rapid in alta parte pe bani mult mai multi. Tot ce trebuie este sa iti dai interesul si sa inveti de toate, prinde bine
 5. Chiar astăzi eram cu mașina într-o zonă rurală și m-am trezit că dintr-o curte iese tractorul cu remorcă in mijlocul drumului fix in fata mea, eram cu maică-mea în mașină, că altfel opream și îi ziceam vreo două la "șofer". Din păcate din nou doua familii își vor plânge persoanele drage din cauza unora care nu dau doi bani, nu pe legile rutiere, ci pe principiile morale care te fac om și care îți dictează sa ai grija că acțiunile tale sa nu provoace suferințe altora.
 6. Salut, Cand zici cheala, adica nici AC nu are ?:)
 7. Parerea mea e ca ar trebui sa o faci de ras cu mai multe poze, si mai in detaliu Arata intr-un mare fel dihania.
 8. Salut, Poti verifica aici : http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=8/45.722/25.65 Lumea zice ca ar fi corecte datele completate.
 9. Ca idee, daca ti l-au schimbat pe garantie nu inseamna ca ai primit din nou garantie de 24 de luni la el, ar trebui sa scrie pe certificat faptul ca a fost inlocuit si ca se prelungeste garantia cu perioada cat a stat in service. LE : Se pare ca la Iphone e putin diferit, spor la vanzare
 10. Salut, Ai PM cu logo-ul complet, multumesc in avans Andrei. Multumesc Frankone, ai facut o treaba senzationala Andrei.
 11. Salut, Pentru a nu mai deschide un topic pentru un lucru destul de marunt, am sa scriu aici. Deci, am nevoie de putin ajutor sa modific o imagine, gen din 42 sa fac 43, dar sa se mentina acelasi stil Acesta e doar o parte din imagine , daca ma poate ajuta cineva, voi trimite logo-ul complet. Daca e cineva dispus sa ma ajute, contra cost binenteles, let me know. Mersi.
 12. Salut, Legat de aspectul cum se poate creste puterea nu am un raspuns, dar ar trebui sa ai in vedere ca o data ce ai sa ai mai multi cai sub tine, ar trebui sa umbli si la partea de franare.
 13. Mulțumesc pentru link, locația e Iași, nu știu dacă băieții de pe OLX pot rezolva de la distanță, dar caut pe OLX și din Iași, mulțumesc pentru idee, nu mă gândisem să caut pe olx:)
 14. A căutat, nu a găsit nimic, la service a sunat și i-a cerut 300 de lei, mi se pare exagerat de mult pentru atâta lucru. E legat la ecu cică in ideea in care ar fi furat, o prostie din punctul meu de vedere, dar se pare că injinerii care l-au făcut nu sunt de acord cu mine.
 15. Salut, Dupa ce a scos bornele de la mașina din titlu, cumnatul meu s-a trezit că are casetofonul blocat. Am căutat pe net dar nu am găsit nimic, daca este vreun coleg care mă poate ajuta rămân dator:) Ar trebui să aibă un card cu un cod, dar din păcate prin actele și hârtiile care le are nu a găsit așa ceva. Atasat Sn care apare in bord și pe casetofon:) Mulțumesc, Andrei
×
×
 • Create New...