Jump to content

Supa La Plic

Super Membru
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

About Supa La Plic

 • Rank
  Captain Slow

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  Momentan s-a dat
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Prefer crasmele

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Hornet

Recent Profile Visitors

1,053 profile views
 1. Nu dati banii pe prostii, luati tobe galagioase la copii !!!
 2. Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat. Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect.
 3. Salut, Vorbeste cu Orestte, Sprint Motors :)
 4. Salut, De dat un intercom, chinezarie de pe Wish,primită cadou, model Interphone V-1200. Dacă il dorește cineva Pm.
 5. Salut, La un moment dat stiu ca se putea face asta daca aveai dovada ca ai unde sa o depozitezi, gen curte, in ideea ca nu o lasi in strada si ai scapat de ea. Cunosc pe cineva care a facut asta acum ceva timp dar sincer nu stiu exact ce acte au fost necesare pentru asta.
 6. Daca sunt Lenovo, 440, 450, 460, as putea sa va ajut eu cu baterii bune pentru ele.
 7. Salut, Am pe acasa un laptop eMachines, e destul de vechi dar inca merge ok, nu stiu exact ce configuratie are dar iti pot spune diseara cu exactitate.
 8. Pata gălbuie a apărut și la o serie de la Asus, se face pe garanție fără probleme, producătorii și-au asumat acest defect. Cum a fost și la o serie de Samsung cu dunga de pixeli blocați pe roșu sau ceva de genul pe display. Ideea e, că se va face pe garanție fără probleme.
 9. Salut, Sper sa nu mă înșel, dar din momentul achiziției tu ai 30 de zile sa o înregistrezi in fiscalul tau, și pentru înmatriculare ai nevoie de asigurare in vederea înmatriculării.chiar daca înmatricularea se face după cele 30 de zile ai voie sa circuli in continuare cu ea. Și vezi că fiscalul nu se mai oferă că înainte ci se pun stampile de la taxe pe impozite pe cele 5 exemplare ale contractului de vânzare cumpărare.unu rămâne la vânzător, 4 la tine pe care le imparti și tu mai departe la rândul tau. Spor.
 10. In anunț scrie Ssd 128, dar în imagine apare că ar fi de 256:)
 11. Câteva "spurcăciuni" ,care au vrut alintate în câteva zile de concediu întârziat:)
 12. E un fel de Facility Manager Junior, nu e rau, daca esti baiat destept exact cum zicea Luv, poti sa pleci rapid in alta parte pe bani mult mai multi. Tot ce trebuie este sa iti dai interesul si sa inveti de toate, prinde bine
 13. Chiar astăzi eram cu mașina într-o zonă rurală și m-am trezit că dintr-o curte iese tractorul cu remorcă in mijlocul drumului fix in fata mea, eram cu maică-mea în mașină, că altfel opream și îi ziceam vreo două la "șofer". Din păcate din nou doua familii își vor plânge persoanele drage din cauza unora care nu dau doi bani, nu pe legile rutiere, ci pe principiile morale care te fac om și care îți dictează sa ai grija că acțiunile tale sa nu provoace suferințe altora.
 14. Salut, Cand zici cheala, adica nici AC nu are ?:)
×
×
 • Create New...