Sari la conținut

cristivn750

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristivn750

  1. cristivn750

    Kawasaki Vulcan

    Salut, am un VN750 care ieri in timpul plimbarii mi-a facut un pocinog. Si amume: dupa cativa kilometrii m-am trezit subit ca arunca ulei afara din motor pe undeva pe la cilindrul fata spre partea frontala a motoretei (adica spre radiator), la prima inspectie vizuala pare ca pe un stut care in mod normal avea si un furtun care la mine nu se mai vede a fi pe acolo. Acum intrebarea mea este: stie cineva ce este accel furtun sau a mai patit careva? » Post actualizat in 16 Jun 2016 04:09 Salut, am un VN750 care ieri in timpul plimbarii mi-a facut un pocinog. Si amume: dupa cativa kilometrii m-am trezit subit ca arunca ulei afara din motor pe undeva pe la cilindrul fata spre partea frontala a motoretei (adica spre radiator), la prima inspectie vizuala pare ca pe un stut care in mod normal avea si un furtun care la mine nu se mai vede a fi pe acolo. Acum intrebarea mea este: stie cineva ce este accel furtun sau a mai patit careva?
  2. cristivn750

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc Don Diego dar as incerca totusi unul "tipla" din simplu motiv ca sa nu fie firele imbatranite lafel ca ale mele... Si plus ca am gasit un set de stator si cititorii de volanta la pachet la un pret foarte bun. Asa ca as fi foarte recunoscator daca se afla printre fratii vulcanisti cineva care stie pe undeva un tanel de echivalare sau daca a folosit acest artificiu pentru a inlocui cititorii.
  3. cristivn750

    Kawasaki Vulcan

    Salut, si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia, dar am si eu o problema cu vulcanul meu750 di 1994. Si anume: am constatat ca unul din cititorii de volanta care duc in CDI si comanda scanteia are unul din cele doua fire rupt, din pacate chiar in interior si nu il mai pot repara, iar cel de al doile a mai fost inadit o data. Pe cale de consecinta optez pentru un set nou, am gasit ceva prin state, insa codul de la piesa mea este 59026-1062 iar cel pe care l-am gasit are codul 59026-1066 (singurul pe care l-am gasit eu si care din poze pare a fi acelasi senzor). Acum intrebarea mea este: stie cineva daca cele doua sunt compatibile sau daca il achizitionez exista riscul sa nu reusesc sa o mai pornesc sau mai rau sa stric ceva prin CDI?
×
×
  • Creează nouă...