Sari la conținut

Phelipe

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Focsani
  • Motocicleta
    Honda CBR600RR '05

Phelipe's Achievements

  1. Salut Am nevoie de protectia de plastic de la codiță, se afla intre toba si șa pasager. Are cineva pe aici ? Pentru 600 RR 2005.
  2. Am gasit problema Prostia asta din poze s-a topit putin.... Aveti idee de ce... sau se mai intampla sa se prajeasca chestia asta ?
  3. Imi licare liniutele de la indicatorul de benzina, nu se aude pompa cand pun contactul, invarte dar nu porneste. A avut cineva problema asta ? O fi pompa sau vre-un fir care iese din pompa intrerupt ?
  4. Am posibilitatea sa iau de la o cunostinta un cauciuc cu dot 2016/2017, de 190/xx(nu stiu exact, momentan), folosit pe circuit. Este ok daca il pun pe un 600rr '05 ?? (cauciucul a fost folosit tot pe un 600rr, dar modelul '07...'08).
  5. La asta ma gandesc si eu, dar m.a speriat faptul ca a inceput sa curga dintr.o data cand am indreptat motocicleta. Probabil ca s.a strans undeva ce a curs si cand am indreptat.o s.a scurs pe jos.
  6. a doua zi nu am gasit nici o urma de antigel scurs, doar pata uscata din zona termostatului, de la primele scurgeri, am completat vasul cu putina apa distilata, am dat capacul jos de la radiator si era plin, am pornit.o si am lasat.o asa pana a pornit ventilatorul de vre.o 3 ori, nu mai curge nimic, am mers cu ea si nu observ nimic schimbat, chiar nu inteleg ce o fi avut )
  7. ce se intampla daca ingheta ? banuiesc ca si pe la radiator as fi avut scurgeri
  8. Incerc maine sa ma uit putin mai atent.... dar ma tem ca o sa aiba nevoie de un "doctor" , poate reusesc sa ajung la tine. Ce ma framanta e faptul ca am uitat sa schimb antigelul inainte de iarna si nu stiu ce este acum in ea (e verde dar cine stie ce proprietati mai are... stiu ca se poate testa asta).
  9. salut, Am o problema cu 600rr 2005, care consta in scurgeri de antigel. Motocicleta a stat undeva la subsol neincalzit peste iarna. Cand am scos motorul afara nu am observat nici o scurgere pe jos. Cand am schimbat uleiul am observat o mica picatura de antigel care era la baza capacului de la alternator, fara sa imi dau seama de unde s-a scurs acolo. Am verificat nivelul din vasul cu antigel si mi s-a parut foarte putin mai scazut fata de cum il stiam eu, insa era peste limita de minim. Am mers cu ea cam 250 km si nu am mai observat nici o scurgere. Apoi a venit "iarna" asta de 2 saptamani si am tinut motocicleta in fata blocului cu husa pe ea. Astazi cand am ridicat.o de pe cric sa o indrept s-a scurs dintr-o data cam jumatate de pahar de antigel. Care sa fie problema ?? am marcat zona cea mai de sus, unde am observat umed (imagine)
  10. ce tobe sport aveti pe 600rr si sunteti multumiti de sunet ?
  11. O sa cumpar MOTUL MOTOCOOL FACTORY LINE sau BEL-RAY MOTO CHILL, deci nu diluez cu nimic. Probabil ca o sa fac o clatire inainte cu apa distilata pentru ca nu stiu ce a fost inainte in motocicleta si oricum pare destul de murdar vasul. Legat de cantitate... am citit in carte si scrie 3.15 sau.. 3.20 l dar unui prieten nu i-au intrat mai mult de 2 l.
  12. Vreau sa schimb antigelul la 600rr 2005, ce cantitate trebuie sa cumpar ?
  13. Am o mica/mare problema, lantul este slab intr-o pozitie a rotii, iar cand invart de roata in alta pozitie e intins si tot asa... . O sa schimb kit-ul de lant curand si voiam sa va intereb daca poate fi si alta problema sau doar kit-ul de lant. Multumesc!
  14. Ce acte trebuie traduse pentru inmatriculare definitiva ?? (traducere legalizata, nu ?) Motocicleta este adusa din Italia (pe platforma), este radiata de acolo (am dovada), am contract V-C in italiana. Am scos numere rosii, iar RAR si ITP am facut.
  15. Imi vinde sau imprumuta cineva pentru maine dimineata piesa nr. 6 din poza atasata ?? Ma duc la RAR si nu pot pune becuri normale pentru ca imi lipseste acel adaptor. In Bucuresti am nevoie.
×
×
  • Creează nouă...