Sari la conținut

Fan_Nipra

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Fara Motor

Fan_Nipra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bun Pepe, Deci .... vreau sa dau in boala lor.... Poate imi faci tu rost de o moldoveanca .... Apropo .... am vazut-o pe a ta .... motorul .... este foarte old fashion .... Tare....!!!! Multe drumuri fara vaselina in unghii !!!
  2. Salut Mariu Dneperistu, ai un nume de scena foarte tare....!!! Multumesc pentru info. O sa te sun in curand... Ideea e ca eu sunt incepator si nu am idee despre reconditionari....asa ca pentru mine este important sa iau una gata de drum si cu acte cu tot... Poate ca o sa te amuzi, dar ma apuc si de scoala...am numai B....deci dupa cate vezi sunt un ....Mare Novice.... Dar....ideea ma inflacareaza si lucrez ... la ea .... Daca crezi ca ma mai poti ajuta cu alte informatii sau cei din gasca ta .... raman recunoascator .... si cand ne vom vedea .... fac cinste ..... mare ....+ 1 bidon de ulei .... Gata cu gluma... Ms Mult si toate bune....
  3. Salut Marius, Multumesc de raspuns. Cristi ma cheama. Sau fan_nipra e mai funny... deci cum doresti... Sunt din Bucuresti. Ca si buget am un buget fix - 1100 de euro. Ai de vanzare ? Ideea e ca o vreau cu ITP valabil ,numere, acte, complet ca sa o pot trece pe numele meu...in termenul de 30 de zile.... Mi-am facut o idee despre cum se reconditioneaza Niprele....metalul vechi tot vechi ramane, mai ales daca faci piese pe strung, rectifici, etc....sunt sigur ca apar problem ulterior reconditionarii... Dar nu ? Asta e farmecul aparte ale acestor batrane cu atas....miros de vaselina, mizerie sub unghii si satisfactia ca pleaca .... in final....si partea de distractie..... Deci ? Da-mi de veste....Am vazut ca esti din Bucuresti... Daca mai are cineva info...va rog ....sunt interesat.... Seara buna !
  4. Buna dimineata, In primul rand multumesc administratorului acestui site ca m-a primit pe forum. In al doilea rand vreau sa imi fac prieteni aici si sa primesc sfaturi valoroase. Ma numesc Cristian, am ajuns la 42 de ani si vreau sa schimb ceva in viata mea....si de aceea vreau sa fac parte din aceasta comunitate.... Imi doresc foarte mult o Nipra cu Atas , cochetez cu ideea aceasta de ceva timp si cred ca a venit momentul sa fac pasul.... In functie de informatiile de la voi ma voi decide ... M-ar interesa : 1. o Nipra Reconditionata, cu acte, fabricata 1990,1992; 2. mecanici sau ateliere in Bucuresti,pentru piese ... sunt constient ca vor fi probleme tehnice; nu am probleme sa invat sa o repar si sa ma umplu de ulei si vaselina; 3. costuri acte si taxe de inmatriculare Orice sfat este binevenit... Multumesc mult si un an 2016 excelent va doresc !!!!!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...