Sari la conținut

Razvan Ionescu

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan Ionescu

  1. Salut , ma intereseaza pe mine cea textila , cum fac sa intru in posesia ei?
  2. Ai dreptate , mam exprimat gresit , socul il trageam inainte de pornirea motorului din buton ,la rece, si il mai tineam cca. 1 min dupa ce pornea . relantiul sta foarte bine undeva la 2500-3000rpm , carburatorul este reglat bine. Singura chestie care nu o inteleg este de ce se opreste brusc daca il trag si 2-3mm adica daca il misc putin chiar si fara intentie , e posibil sa fi facut eu ceva cand am umblat la comenzi ca se miscau din cauza protectiei de cauciuc de pe ghidon
  3. Inainte de schimbarea setului ca sa porneasca la buton trebuia socul tras , nu tot timpul . in principiu cand tragi socul trebuie sa creasca turatia la relanti , respectiv cantitatea de benzina pe care o primeste carburatorul , acum daca il trag stand pe loc moare motorul , in mers imi limiteaza turatia undeva la 7000rpm . vreau sa il fac sa functioneze normal adica si pe liber daca il trag sa mareasca turatia motorului nu sa moara. » Post actualizat in 26 Feb 2016 19:53 Fara soc tras merge perfect nu are nici o problema carburatorul este reglat si curatat. Cand am schimbat setul nu a mai fost umblat la nimic altceva.
  4. Salut , verifica carburatorul sa nu fie problema din plutitor sa di ramas blocat pe inchis . Eu am avut o problema similara doar ca la mine a ramas blocat pe deschis si ii dadea benzin pana dadea afara .
  5. Salut , am si eu o problema cu soclul , cand il trag moare motorul , indiferent daca il trag 2-3mm sau pana la capat . ce ii pot face sa revina la normal . precizez ca nu am umblat la el , problema a aparut de cand am schimbat set-ul motor.
×
×
  • Creează nouă...